Wat je ook doet, ga nóóit bij een schilder achterin z'n busje zitten. Anders gebeurt dit...

Geen categorieapr 04 2016, 19:00
Het klinkt misschien als een vriendelijk aanbod: je krijgt een lift van een schilder achterin z'n busje waarmee hij van klus naar klus rijdt. Maar schijn bedriegt...
Het is altijd fijn als je niet zelf hoeft te rijden, maar met iemand anders kan meerijden. Zelfs als dat betekent dat je achterin een busje moet, zelfs als dat betekent dat het eerdergenoemde busje geen stoelen heeft.
Maar is de chauffeur een schilder? Welnu, dan is het wellicht beter dat je toch maar je eigen auto pakt, of desnoods met het openbaar vervoer gaat. Deze man heeft namelijk op harde wijze geleerd dat meerijden met een schilder achterin een busje je duur kan komen te staan. Vermoedelijk staat deze man namelijk nu nóg onder de douche:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/verfenwiedewerfen.mp4"][/video]
Een gewaarschuwd mens telt dus voor twee. Rijd nooit met een schilder mee. En ja, dat rijmt, dus het is waar. Nog een reden om deze dringende waarschuwing dus in je oren te knopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten