Wat je ook doet, ga nóóit bij een schilder achterin z'n busje zitten. Anders gebeurt dit...

Wat je ook doet, ga nóóit bij een schilder achterin z'n busje zitten. Anders gebeurt dit...

Het klinkt misschien als een vriendelijk aanbod: je krijgt een lift van een schilder achterin z'n busje waarmee hij van klus naar klus rijdt. Maar schijn bedriegt...

Het is altijd fijn als je niet zelf hoeft te rijden, maar met iemand anders kan meerijden. Zelfs als dat betekent dat je achterin een busje moet, zelfs als dat betekent dat het eerdergenoemde busje geen stoelen heeft.

Maar is de chauffeur een schilder? Welnu, dan is het wellicht beter dat je toch maar je eigen auto pakt, of desnoods met het openbaar vervoer gaat. Deze man heeft namelijk op harde wijze geleerd dat meerijden met een schilder achterin een busje je duur kan komen te staan. Vermoedelijk staat deze man namelijk nu nóg onder de douche:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/verfenwiedewerfen.mp4"][/video]

Een gewaarschuwd mens telt dus voor twee. Rijd nooit met een schilder mee. En ja, dat rijmt, dus het is waar. Nog een reden om deze dringende waarschuwing dus in je oren te knopen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
klussen verf bussen oeps schilder

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties