Wat ontzettend sneu! 50Plus-bestuurders smeken om terugkomst Henk Krol

Wat ontzettend sneu! 50Plus-bestuurders smeken om terugkomst Henk Krol

Henk Krol. Bron: Worth More Then 10 cents / Shutterstock.com.

Enkele bestuurders van 50Plus beginnen te beseffen dat de partij het zonder hun oud-partijleider Henk Krol niet gaat redden. Daarom hebben ze Krol benaderd met de vraag of hij weer betrokken wil zijn bij de ouderenpartij.

Door de interne ruzie die speelde bij 50Plus slonk het vertrouwen van veel kiezers in die partij. Krol kondigde midden in die ruzie zijn vertrek aan en bouwde snel een nieuwe, breder georiënteerde partij op. Eentje die niet puur en alleen gericht leek te zijn op ouderen en hun pensioen, maar op... ja, waarop eigenlijk? 50Plus zakte vrijwel direct daarna in de peilingen. En zakte, en zakte, en staat inmiddels nog maar op 1 zetel.

50Plus blijkt het nu echt totaal niet te lukken om op eigen kracht vooruit te kunnen komen in de peilingen. Het gekibbel tussen die grijze muizen blijft echt onverminderd doorgaan. Iedereen met een beetje ambitie én gezond verstand zou dat smeulende hoopje as van een partij voor nog geen goud willen leiden. En dat beginnen ze zelf nu ook eindelijk te merken. De enige logische optie is dus smeken of Henk Krol terug wil komen, want die gaat het met z'n nieuwe partij óók niet redden. Dus enkele 50PLUS-ingewijden hebben dat dan maar gedaan, zo melden meerdere bronnen aan De Gelderlander.

Maar volgens mij is het voor Henk Krol op het moment kiezen tussen twee kwaden: verdrinkt de kapitein vanzelf of zwemt hij terug en gaat hij met z'n schip ten onder? Voor Nederland is het hopen dat zowel Henk Krol, de Lijst Henk Krol én 50PLUS kopje onder gaan. Geruzie en gare partijtjes hebben we namelijk wel genoeg. We kunnen echt wel af met wat minder, en ook zal politiek Den Haag het gemis van de politieke nitwit Henk Krol vrij gemakkelijk te boven komen, schat ik in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer