Weer de week van VI: heren leggen uit hoe het zit en zeggen iets 'seksistisch'

Geen categoriemrt 31 2018, 18:00
Mijn excuses alvast naar alle voetballiefhebbers: ik heb niets met professioneel voetbal. Voetbal International daarentegen: geweldig. Het is heerlijk om op tv nog te kunnen zien hoe de gemiddelde Nederlander lekker lult en praat over alles en nog wat. Café praat! Onze eigen Nederlandse 'Roseanne'. Een representatie van de 'normale Nederlander'. Nu verlaten de heren RTL.

René: "Je moet van mij aannemen, dat dit echt voor Wilfred is. Hij zag niet veel toekomst meer daar." Afgelopen jaar wint Wilfred een Zilveren Televizier Ster voor zijn presentatiekunsten: "Het is een behoorlijk streverig kereltje, die Wilfred. Als je de beste van Nederland bent, dan wil je toch naar je eigen mogelijkheden kijken."

Van de week werd het duidelijk dat de mannen van VI naar Veronica gaan, mede door de politieke correctheid van RTL. Heisa na heisa, gezeik na gezeik. Borrelpraat werd vervormd in de media tot seksisme, racisme, en ongevoeligheid van de 'witte man'. Hieronder gelijk een voorbeeld, in het filmpje praten ze over de politieke correctheid van PvdA'er Ploumen bij De Wereld Draait Door. De aflevering ging over of 'raciale grappen' nog wel echt humor is.
Ze laten zo weer zien waarom ze grappig zijn en oh zo 'fout'. Veronica krijgt er een reus bij en RTL verliest een goudmijntje. Geniet van de video's!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten