Weer slaande ruzie in school

Geen categoriejun 20 2014, 21:00
Video.
Dit begint langzamerhand een gewoonte te worden: twee meisjes vliegen elkaar in de haren, een medescholier maakt er snel een video van, en een concierge/docent staat verbaasd toe te kijken.

Profetische woorden hoor, op de voorpagina van de inhaakopheffers der Teletraag: Schopvideo rukt op. En ook in de Azijnbode is ophefontstaan over de freefightende puber-filmpjes. Vanmorgen zat er alweer zo'n scholierenfittie in Dumpert, de onuitputtelijke bron van ophefbeelden. In dit geval gaat het om een combinatie van lentehormonen & schooljaarsmoeheid. Twee dames van - als we de tongval goed plaatsen -Noord-Hollandse komaf hebben ruzie over een liefdesinteresse. Nou en dan weet je het wel: slechts een paar sneertjes en je hebt een full blown bitchfight. 

De docent/conciërge probeert de 'dames' één keer uit elkaar te halen, maar geeft het daarna al snel op. Vervolgens loopt hij een paar meter weg en blijft hij toekijken hoe ze elkaar bont en blauw slaan.
Nou kwamen vechtpartijen altijd al voor, maar het lijkt nu een ware rage te worden... en in het verleden meen ik me te herinneren dat docenten er zowaar iets aan deden als ze het zagen. Tegenwoordig is dat blijkbaar niet het geval; de mensen die voor de klas staan zijn zulke watjes dat ze zich maar snel uit de voeten maken als het misgaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten