Weerman presenteert nietsvermoedend het weer. Eén ongenode gast zet vervolgens alles op stelten!

Weerman presenteert nietsvermoedend het weer. Eén ongenode gast zet vervolgens alles op stelten!

Voor een stoere man in een pak laat hij een wel héél meisjes-achtig gilletje! En dat allemaal vanwege één onvoorziene kleine ramp!

Soms heb je van de dagen. Het zat de arme Bryan Hughes ook niet mee toen hij begon aan het presenteren van zijn weerbericht. Een routineklusje voor de ervaren meteoroloog, maar ongeluk schuilt in een klein hoekje.

In dit geval moet je dat vooral heel letterlijk nemen, want Bryan is lekker aan het vertellen over regen en zonneschijn als hij ineens een ongenode gast ziet: een heuse spin. Aaaaahhhh!
Op de lens van de camera nog wel. Kijk maar als je het durft te zien:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/WATCH-Bryan-Hughes-weatr2.mp4"][/video]

De presentator blijkt niet de enige te zijn in de studio die doodsbang is voor het achtpotige mormeltje dat het kennelijk wel naar z'n zin heeft in de linkerbenedenhoek van heel wat tv-schermen die naar het weerbericht dachten te gaan kijken...

Met de weerman lijkt het uiteindelijk allemaal wel weer goed te komen, maar van de schrik bekomen moest hij toch wel even goed. "Verlies ik daar bijna m'n lunch," roept Bryan verschrikt uit. Gelukkig weet hij die binnenboord te houden, want braaksel op televisie is weer een heel andere tak van sport. Een heel smerige.

Een spin kunnen we nog wel aan, hoe eng sommige mensen zo'n dier ook vinden!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties