Wie is je allerbeste vriend? WhatsApp kan je dat vertellen, en dat gaat zo:

Geen categoriefeb 16 2016, 20:00
Je hebt ongetwijfeld heel wat vrienden en kennissen, maar wie is er nu écht je allerbeste vriend. Geen nood, want WhatsApp kan je dat zo vertellen. Hier is hoe je de app die informatie laat opbiechten.
Sommigen zijn onafscheidelijk van hun grootste vriend of vriendin, maar anderen houden er weer een heel gevarieerd sociaal leven op na. Wie is er dan écht je allerbeste vriend? Nou, dat kan WhatsApp je wel vertellen. Er is namelijk een manier om informatie uit de app te persen, waardoor je te weten komt met wie je het meeste omgaat.
Hoe dat moet? Eenvoudig! Het gaat zo: start WhatsApp en klik op 'Instellingen' rechtsonderaan. In het scherm verschijnt nu een menu met verschillende opties. Druk op 'Account.':
whatapp1
Dan krijg je daarna onderstaand scherm te zien. Druk nu op 'Opslag in gebruik':
whatapp2En ja, daar is-ie dan: je lijst met je allergrootste vrienden! Bovenaan staat de vriend of vriendin met wie je de meeste berichten hebt uitgewisseld, en daaronder de nummers 2, 3, 4, 5 en 6:
whatapp3
Probeer het zelf maar, en kijk wie er bij jou op de eerste plek staat. Verrassend? Of had je dit eigenlijk wel verwacht?
Natuurlijk zijn we daarnaast heel benieuwd naar wie is jouw allerbeste vriend op WhatsApp is. Ik zou zeggen: laat hem (of haar!) dat vooral weten en geef meteen de link naar dit artikel. Je wil ongetwijfeld natuurlijk weten of jij ook wel zijn of haar beste vriend bent!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten