Wilde anti-immigratieplannen in Italië: meer kinderen krijgen!

Wilde anti-immigratieplannen in Italië: meer kinderen krijgen!

De Italiaanse regeringspartij van Matteo Salvini, Lega genaamd, komt met een nieuw gezinsbeleid uit de koker! Meer kinderen krijgen en dat betalen met belasting over geld dat migranten overmaken naar hun thuisland. Via Elsevier Weekblad.

Het Italiaanse parlement zal er wel even druk mee zijn, het nieuwe familiebeleid van Lega. Het traditionele huwelijk gaat hier namelijk in centraal staan. Dat betekent minder aandacht voor homo's, abortussen en adoptiegezinnen en méér aandacht voor Giovanni en Maria die gewoon een paar kinderen willen om te helpen met de olijfoogst.

Ze pleiten verder voor gratis kinderopvang en financiële voordelen voor ouders met gezinnen jonger dan drie jaar. De financiering moet voor een deel komen van de migranten in Italië die geld terug willen sturen naar hun familie in het thuisland. Het zou dan om zo'n drie procent 'migrantentaks' gaan.

Ook is er een ministerie van Familie opgericht die zich bezig gaat houden met werken aan vruchtbaarheid, kinderdagverblijven en een gunstig belastingstelsel moet ontwikkelen voor grote gezinnen. 'Een land dat geen kinderen voortbrengt, is gedoemd om te sterven', zo zegt de Lega-leider.

Volgens hem gebruikt links namelijk het geboortecijfer als excuus om migranten te importeren. Ook Hongaarse president Orbán heeft oor naar dergelijke plannen en geeft blijk van steun voor deze voorstellen in Italië. Beide heren zullen het er in ieder geval over eens zijn dat voor hun landen het tij begint te keren met dergelijke maatregelen. De EU en menig NGO komt waarschijnlijk mensenrechten- en racismekaarten te kort om te trekken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer