Wilders in Koblenz: 'Blonde vrouwen zijn bang om hun haar te laten zien'

Geen categoriejan 22 2017, 11:00
Op het moment dat de linkse media hem ongetwijfeld willen veroordelen bevestigt een fotograaf de woorden van de PVV-leider.
3-2-1: ga maar weer keihard huilen links!

Op een bijeenkomst van Europese rechtse populistische partijen in de Duitse stad Koblenz heeft Geert Wilders gezegd dat vrouwen in Nederland hun blonde haar niet durven te laten zien op straat.

Wilders is in Duitsland op uitnodiging van de Duitse populistische partij Alternatieve fur Deutschland. "Vele mensen, vele normale mensen zijn bang om te zeggen wat ze denken", speecht Wilders. "Vrouwen zijn bang om hun blonde haar te laten zien", vervolgt hij. "Deze schertsvertoning moet stoppen."

Oh nee, waar haalt hij het lef vandaan om dit te zeggen?! Wat is het ook een walgelijke racist en moslimhater! Hij verzint het gewoon waar je bijstaat. Blonde vrouwen zouden bang zijn om hun haren te laten zien? Ach welnee man! Vuile huichelaar! Nazi!
Dat zou ongetwijfeld de automatische reactie van politiekcorrect links als een professionele fotograaf, Hans van Eijsden, Wilders uitspraak niet meteen bevestigde:
https://twitter.com/HansVanEijsden/status/822794228778565632
Oeps, dat is dan natuurlijk toch wel naar. Blijkbaar heeft Wilders zowaar gelijk. Tja. Hmm.
Wat wegkijkend links maar niet wil begrijpen is dat dit soort opmerkingen van Wilders aanslaan omdat ze waar zijn. Mensen herkennen zich erin. Misschien dat onze collega's van de NPO in mooie buurten wonen waar dit soort problemen niet bestaan, maar in veel volksbuurten hoort seksuele intimidatie van vrouwen -- en al helemaal van blonde autochtone vrouwen -- er tegenwoordig gewoon bij. Het is niet heel gek dat die vrouwen en hun echtgenoten, broers, vaders, en zonen daar onderhand genoeg van hebben en op een man stemmen die deze problematiek in ieder geval benoemt. Ja, ook als ze zijn oplossingen niet altijd delen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten