Wilders pakt ambassadeur in Saoedi-Arabië aan

Geen categorieokt 18 2013, 11:40
Tweet.
Oeps. Blijkbaar is Geert Wilders niet te spreken over de Nederlandse ambassadeur in Saoedi-Arabië:

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over onze dhimmi-ambassadeur in Ryadh.

1.)
Heeft u kennis genomen van het tweetbericht van onze ambassadeur in Ryadh, luidende: "Congratulations to all Saudi people on a very sucessful #Hajj2013 a showcase of Muslim unity, faith. Islam shows it is religion of peace"(*)?

2.)
Wilt u ons uitleggen hoe het door moslims rondjes lopen rond een zwarte steen, het gooien van kiezelsteentjes naar andere stenen, het zeven maal heen en weer lopen tussen twee heuvels en de andere plichtplegingen van de Hadj, aantonen dat de Islam een "religion of peace" is?

3.)
Bent u bekend met de tot geweld aanzettende teksten in de koran, de onderdrukkende strekking van de sharia en de miljoenen mensen wier keel is doorgesneden door moslims die daarbij riepen "Allah is groot" ?

4.)
Wilt u deze ambassadeur, die van al die zaken kennelijk geen weet oftewel zich als een dhimmi gedraagt, onmiddellijk terugroepen? Zo neen, waarom niet?

De overheid zal dat natuurlijk niet doen - dit valt onder het werk van een diplomaat - maar het is desalniettemin goed dat Wilders er even op aandringt dat het westen niet al te hypocriet is, en gewoon tijd en aandacht besteedt aan schendingen van de mensenrechten in Saoedi-Arabië en andere 'islamitische' landen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten