Wilders tegen Nederturken: "Dit is Nederland, niet Turkije!"

Geen categoriejul 19 2016, 10:00
Geert Wilders heeft het gehad met de Nederturken die de Turkse president Erdogan steunen.
En neem het hem eens kwalijk. Die Nederturken demonstreren nu al dagen en bedreigen en intimideren een ieder die het niet met ze eens is.
Nou ben ik niet zo van de 'ga naar je eigen land!'-redering -- ook al omdat deze mensen een Nederlands paspoort hebben en dus in ieder geval op papier net zo Nederlands zijn als jij en ik -- maar in dit geval heeft Wilders natuurlijk wel degelijk een punt. Als jouw loyaliteit zo duidelijk bij de Turkse president ligt en niet bij het land waar je geboren bent en waar je ook nu nog woont moet je jezelf toch echt eens de vraag stellen of je wel op je plek bent in Nederland.
Voel je je in de eerste én laatste plaats Turk? Heb je niets met de Nederlandse cultuur? En beschouw je Erdogan als "jouw president" en niet Mark Rutte als "jouw premier"? Dan hoor je in ieder geval geen Nederlands paspoort te hebben. Dat paspoort zegt namelijk iets over wie jij bent, en over welk land op jouw loyaliteit en trouw kan rekenen. Blijkbaar geldt voor bijzonder veel Nederturken dat hun loyaliteit bij Turkije en Erdogan liggen. Dat kan, dat mag, maar heb dan ook het lef om je Nederlandse paspoort in te leveren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten