Wilders wil rechter Schalken zelf verhoren

Geen categoriefeb 14 2011, 12:36
Wilders is weer eens lekker bezig. Hij wil niet alleen dat rechter Schalken getuigt, maar hij wil de raadsheer zelf ondervragen.
Zoals Sven eerder vandaag al berichtte hebben de rechters in het proces-Wilders besloten dat raadsheer Tom Schalken, arabist Hans Jansen en Midden-Oostendeskundige Bertus Hendrik moeten getuigen over het diner waar zij bij aanwezig waren, en waar Schalken Jansen zou hebben geprobeerd te beïnvloeden.
Mocht het zover komen (en zoals Sven al duidelijk maakte is de kans aanwezig dat het hof de zaak voortijdig in de prullenbak zal doen belanden) dan staat ons een waar spektakel te wachten. Wilders wil Schalken namelijk zelf ondervragen. Normaal gesproken wordt dat natuurlijk gedaan door de advocaat van de verdachte, maar de PVV-leider begrjipt dat hier het één en ander te halen valt. En dus doet hij het liever zelf.
"Ik verheug me er zeer op", aldus Wilders.
Je bent niet de enige, Geert. Als dit live uitgezonden wordt (en dat zal het, áls het hof de zaak zover laat komen) konden er weleens kijkcijferrecords gebroken worden. Overigens is het natuurlijk wel zo dat de zaak-Wilders nu een nog grotere afgang wordt voor onze rechterlijke macht, maar misschien verdient zij dat wel, aangezien dit in feite een politiek proces is en zodoende een democratie onwaardig.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten