Valkenburg en Heerlen lopen uit voor Wilders: PVV-leider wordt als held onthaald in Limburg

Valkenburg en Heerlen lopen uit voor Wilders: PVV-leider wordt als held onthaald in Limburg

Hoewel vandaag natuurlijk eerst en vooral in het teken stond van Ruttes ruzie met Erdogan ging de gewone campagne ook door. Zo was de PVV druk aan het flyeren in Limburg.

In Valkenburg en Heerlen was het vandaag één groot feest. Carnaval is weliswaar al voorbij, maar de PVV kwam vandaag flyeren in die twee steden. En ja, dat zouden ze daar weten ook. Beide steden liepen namelijk uit om Geert Wilders en diens partijgenoten te verwelkomen.

Voor Wilders moet het 't gevoel zijn geweest alsof hij in een heerlijk warm bad zat. Aangezien hij uit Venlo komt is Limburg natuurlijk zijn thuisprovincie. En dat lieten de kiezers daar hem vandaag merken ook. Hij was écht de verloren zoon die thuiskwam. De mensen stonden overal, wilden per sé een selfie met hem maken, en lieten hem allemaal weten dat Limburg achter hem staat.

Dat is weer eens iets anders dan de Haagse slangenkuil waar hij zich normaal in begeeft!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties