Woedende Wendy van Dijk sleept Quote voor de rechter

Woedende Wendy van Dijk sleept Quote voor de rechter

De presentatrice is woedend.

Presentatrice Wendy van Dijk is woedend op society-blad Quote. Het blad had in de meest recente editie immers geschreven over de bekende Nederlandse presentatrice, en had daarbij vermeld dat de 44-jarige blondine zou leiden aan een cocaïneverslaving:

Wendy van Dijk beraadt zich over te nemen stappen tegen Quote. Het blad suggereert in een van haar rubrieken dat de RTL 4-presentatrice kampte met een drugsverslaving waarvan ze voor haar huwelijk met zenderbaas Erland Galjaard zou zijn afgekickt.

Quote had namelijk de volgende tekst over Wendy de wereld in geslingerd:

"Dat her en der werd gefluisterd dat Wendy van Dijk een cocaïneverslaving zou hebben, hadden we vermoedelijk al eens gemeld. Nog niet dat ze inmiddels weer clean zou zijn. (…) GEHOORD op een borrel in Laren"

Bij monde van haar broer en manager kondigt de showbizzpresentatrice nu aan dat de uitspraak door een rechter onder de loep zal worden genomen vanwege laster en smaad.

Het is niet voor het eerst dat de slanke vrouw zich op dit pad begeeft. Wendy van Dijk heeft al eens eerder een journalistiek medium voor de rechter gedaagd. GeenStijl had in 2009 beweerd dat Wendy van Dijk seks had gehad met Reinout Oerlemans. Toen het roze blog dat niet kon hardmaken, dwong de rechter de publicatie tot rectificeren en het betalen van een schadevergoeding.

Lees meer over:
Quote drugs cocaïne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties