3 bestuursleden zetten Baudet eruit. Maar dat blijkt helemaal niet te kunnen

3 bestuursleden zetten Baudet eruit. Maar dat blijkt helemaal niet te kunnen

Thierry Baudet

De chaos bij Forum zet zich voort, de ontwikkelingen zijn bijna niet meer bij te houden. Waar voormalig voorman Thierry Baudet een uur geleden nog opriep tot lijsttrekkersverkiezingen, blijkt deze zet ook al weer tot het verleden te horen. De woordvoerder van Forum meldt dat dit helemaal geen bestuursbesluit was, en tot overmaat van ramp gooien ze Baudet uit het bestuur. De chaos is compleet.

De partijwoordvoerder heeft aan de media laten weten dat Baudet uit het partijbestuur wordt gezet.?ref_src=twsrc%5Etfw

De vraag is alleen of dit echt zo gemakkelijk kan. Het bestuur van Forum is op dit moment tot op het bot verdeeld. Een deel van het bestuur kan men rekenen tot het kamp van Baudet.

De redactie heeft vernomen dat bestuurder Olaf Ephraim daarom ook met juridische stappen dreigt. Volgens artikel 28 lid 6 van de partijstatuten is het namelijk niet mogelijk om Baudet op deze manier uit het bestuur te verwijderen.

UPDATE DOOR MICHAEL

Dat blijkt dus inderdaad niet te kunnen. De drie hebben hun keutel ingetrokken en “vragen” Baudet nu op te stappen. Die heeft geantwoord dat hij dat niet van zins is en vraagt hén juist op te stappen.

?s=21

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer