Word lid van Jalta: nog 150 abonnees nodig!

Geen categorieokt 26 2014, 15:00
Help Jalta van start te gaan. Word nú lid.
We zijn er dichterbij dan ooit: Jalta heeft nog 150 abonnees nodig om van start te kunnen gaan. Dat is bijzonder goed nieuws - de site kan bijna los - maar dichtbij betekent niet 'helemaal.' Die laatste horde moeten we namelijk wel degelijk nog even nemen: er moeten minstens nog 150 leden bij.
Behoorlijk wat vaste lezers van DDS hebben onderhand al een abonnement genomen, maar er zijn nog steeds flink wat van onze lezers die dat niet hebben gedaan. Bent u zo'n lezer: doe daar dan vandaag nog iets aan. Hoe eerder Jalta de benodigde leden heeft, hoe sneller de nieuwe site officieel van start kan gaan. 
De afgelopen dagen heeft Jalta alwéér bewezen van grote meerwaarde te zijn (eerder deed ze dat al tijdens haar proefweek): er zijn mooie, interessante verhalen en analyses gepubliceerd door verschillende grote namen. Denk bijvoorbeeld aan Joshuas pleidooi voor een verdubbeling (in plaats van een halvering) van het aantal Kamerleden, of aan Edin Mujagic' analyse van de begrotingsregels van de Europese Commissie; andere landen worden gedwongen om zich aan die regels te houden, maar de technocraten zelf leggen ze zonder pardon naast zich neer.
En dan hebben we ook nog de wonderschone reactie van Annabel Nanninga op het 'kunstproject' van kunstenaar Nelle Boer. Die deed zich enige tijd voor als Marokkaan, waardoor hij alle ruimte kreeg in de mainstream media en op blogs om zijn denkbeelden kenbaar te maken. Soms had hij nuttige dingen te zeggen, maar op andere momenten haalde hij keihard uit naar critici van het multiculturalisme. Naderhand gaf hij toe gewoon dingen te hebben verzonnen over Annabel. Maar hé, ze "verdiende" het volgens hem omdat ze nu eenmaal zo'n hatert is. Want rechts en niet-politiekcorrect.
Fascinerende verhalen die nergens anders te lezen zijn... en dan hebben we het nog niet eens gehad over de interessante stukken gedurende de proefweek, tijdens welke Jalta zelf met nieuws kwam en ook nog eens buitengewoon interessante analyses publiceerde, waaronder dit stuk van Hafid Bouazza over islams oorlog tegen vrouwen, en dit verhaal van Jeroen Langelaar over een voormalige volkswijk waar het tegenwoordig één grote bende is.
Kortom, Jalta is duidelijk een aanwinst voor de mediawereld - zeker op rechts. Neem daarom vandaag nog een abonnement. Het kost u maar zeven euro per maand, maar u krijgt er bijzonder veel voor terug: dagelijks nieuwe content, originele verslaggeving, de beste commentatoren, en kwaliteit en verdieping dat op elk soort device toegankelijk is. Wat wilt u nog meer?
Nou dan. Word vandaag nog abonnee. U kunt daarbij kiezen uit een jaarabonnement en een maandabonnement; kies het abonnement dat het beste bij u past. Het kost u maar een minuut of twee. Doen dus.
Oh, en welkom bij Jalta! We zijn bijzonder trots en blij dat u dit project steunt en Jalta een kans wilt geven.
Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten