Wutwat? Vermiste poes Lollypop komt naar 17 jaar (!!!) weer naar huis

Wutwat? Vermiste poes Lollypop komt naar 17 jaar (!!!) weer naar huis

Ongelooflijk.

Toen poes Lollypop 1,5 jaar oud was nam ze de benen. Tien maanden later werd ze teruggevonden in Muiderberg. Mevrouw had dus een flinke wandeling gemaakt.

Maar toch... toch was mevrouw nog niet klaar. Even later ging ze er namelijk wéér vandoor. Ze bleef maar liefst 17 jaar lang weg. Eigenaar Eric de Hont (haha!) maakte zich al die jaren altijd zorgen om haar. Wat was er met Lollypop gebeurd? Leefde ze nog? Of was ze al lang dood?

Nou, onlangs werd ze dus gevonden. In Weesp. "Dankzij de chip wisten ze waar ze thuis hoorde," aldus een verbaasde maar vooral ook ontzettend blije De Hont tegen Omroep Flevoland.

Het heeft er alle schijn van dat andere mensen in al die jaren voor de poes gezorgd hebben -- maar ze hebben haar dus niet naar de dierenarts gebracht, wellicht omdat er simpelweg niets met haar aan de hand was. Ze gaven haar melk en eten, et voila, mevrouw was tevreden én gezond.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
huisdieren katten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties