Xess Xava lijkt sprekend op papa Wesley

Xess Xava lijkt sprekend op papa Wesley

Niet alleen is kleine 'XXS' al bijna net zo groot als zijn old man, maar qua interesses lijkt de vrolijke baby ook behoorlijk veel gelijkenissen met z'n vader te tonen.

Veel is er al gezegd over Xess Xava, het zorgeloze maar lieve kindje van Yolanthe en haar man Wesley Sneijder. Of Xess net zo'n geweldige presentator kan worden als zijn moeder, of wellicht meer in de wieg is gelegd voor een carrière als profvoetballer - net als zijn vader - moeten we nog maar zien. Toch lijkt er voorzichtig bewijs te zijn dat Xess Xava de weg van zijn vader zal kiezen. Een foto op de Instagram van moeder Yolanthe spreekt immers boekdelen:

https://www.instagram.com/p/BBNlxqruv7i/

Zowel moeder als zoon waren uitgedost in het blauw en geel - de kleuren van voetbalclub Galatasaray waar vader Wesley balletje trapt.

"We steunen Galatasaray en de beste vader in de hele wereld," aldus het tweetal op Instagram, die het bericht doordrenkten met veel hartjes en kusjes: "Wesley, we houden van je!"

Zoals je op de foto kan zien is kleine Xess ook uitermate blij voor zijn vader dat hij goed presteert met voetbal. Hij is zo trots als een baby maar trots kan zijn. De Telegraaf schreef er zelfs over:

"En alle steun wierp zijn vruchten af: Galatasaray versloeg Gaziantepspor met 3-1 en heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het Turkse bekertoernooi. Xess had vast niet anders verwacht..."

We kunnen dus niet wachten totdat Nederland het WK van 2038 op de naam schrijft dankzij de wereldpunters van niemand minder dan topvedette Xess Xava Sneijder! Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer