Zanger volkslied komt niet opdagen. Dan vervangt deze politieagent hem

Geen categoriejan 23 2016, 20:00
Deze agent gaat werkelijk tot het uiterste om zijn gemeenschap te dienen.
Hij zet zijn leven namelijk niet alleen elke dag op het spel, maar is ook nog eens bereid om een microfoon te pakken als er een volkslied gezongen moet worden.
Politieagent Carlton Smith was onlangs aanwezig -- als beveiliging -- bij een basketbalwedstrijd tussen West Virginia University en de University of Kansas. Voor de teams aan de strijd zouden beginnen moest het volkslied gezongen worden. Helaas was de zanger niet: die stond vast in een kilometerslange file
En dus viel Carlton Smith in. De manier waarop hij dat deed zette het hele internet in vuur en vlam. Zoals de Huffington Post bericht:

A video of the officer's impassioned performance of "The Star-Spangled Banner," done in his uniform, was shared on social media where people were left in awe of the law enforcement member's pipes. Trust us -- you will be too.

Watch as Smith, a WVU alum, beautifully navigates through the melody, maintaining a silky tone from beginning to end.

Sterker nog, de aanwezigen waren zo onder de indruk van zijn optreden dat de coaches hem naderhand allemaal een vijf gaven en hem vroegen of hij in februari nog een keer wilde langskomen om het volkslied te zingen. Het zal niemand verrassen dat hij daar volmondig 'ja' op zei!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten