Ze dacht dat haar honden vastzaten toen ze haar baby alleen op de bank achterliet. Toen hoorde ze de baby gillen

Geen categoriejul 06 2016, 13:00
Het was een hete nacht in Fresco, Californië, toen een niet-geïdentificeerde moeder besloot om de buitendeur even open te zetten zodat er wat frisse lucht het huis kon inkomen. Ze dacht zeker te weten dat de honden van haar broer vastgeketend zaten.
Vervolgens moest de vrouw even naar het toilet. Omdat ze dacht dat het geen probleem zou zijn liet ze haar 3-dagen oude baby, Susie Kirby, even achter op de bank. Korte tijd later hoorde ze Susie hartverscheurend gillen.
In paniek rende de moeder onmiddellijk de kamer in. Ook haar broer kwam het huis in rennen, hij kwam op dat moment namelijk net terug. Wat ze zagen was vreselijk: één van de twee honden viel de baby aan.
De kleine Susie werd meteen naar een ziekenhuis gebracht. Helaas overleed ze daar aan haar verwondingen.
De broer van de vrouw heeft zijn honden gegeven aan een asiel. Dat zal ervoor zorgen dat de beide dieren geëuthaniseerd worden. Zij zijn immers niet te vertrouwen met kinderen -- zeker niet de hond die de baby daadwerkelijk aanviel.
Het is dieptriest, maar helaas is dit alles behalve de eerste keer dat een hond een klein kind doodt. Iets vergelijkbaars gebeurde in april van dit jaar in Californië. Toen speelden een moeder, haar 2-jarig kind en haar hond op het bed. Toen de moeder even hoestte raakte de hond blijkbaar in paniek, waarna hij de peuter aanviel. Ook dat kind overleed.
Hier zijn enkele tips voor (jonge) ouders met honden:
https://twitter.com/DogsAndStorks/status/360052163331899392
Een andere tip is: laat de baby en de hond nooit alleen. Oh: en zorg ervoor dat de hond niet op de bank mag zitten, zeker niet als het kind daarop zit. De baby is kleiner waardoor de hond denkt dat hij de baas is. Om dat te bewijzen kan hij de baby agressief benaderen, wat in de vreselijkste wonden kan resulteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten