Ze dacht gewoon naar de bioscoop te gaan. Dan ziet ze opeens een bekende op het scherm

Geen categorieaug 19 2016, 21:00
Voor Amy werd een ogenschijnlijk normaal avondje film een dag om nooit te vergeten.
Even met vrienden of vriendinnen naar de bioscoop: altijd gezellig, maar nou niet per se iets wat je je hele leven bij zal blijven. Dat was in het geval van de Australische Amy wel anders, toen haar uitje opeens wel een heel onverwachte wending nam.
Toen de film dan eindelijk had moeten beginnen, ging het scherm van de zaal inderdaad aan. Daarop verscheen echter niet de film waarvoor ze een kaartje had, maar een video met mensen die haar wel erg bekend voorkwamen. Ja, de hoofdrolspeler van die film was niemand anders dan haar vriend! Er leek echter niet meteen een verhaal in te zitten, en Amy snapte nog niet echt waarom haar vriend in hemelsnaam een rol had in een bioscoopfilm. Toen werd het haar echter allemaal duidelijk. In de film zag ze hem door de bioscoop waar zij nu zat lopen, en toen ging er wel een belletje rinkelen.
Plotseling vlogen de deuren van de zaal open, en stond hij daar in levende lijven: haar vriend. Gekleed in een donkergrijs kostuum en gewapend met een champagnefles en een mysterieus klein doosje, kwam hij op haar af stappen. Haar verbazing werd nog groter toen ze merkte dat de andere bezoekers geen normale filmgangers waren, maar haar familie en vrienden! Toen Amy bijgekomen was van haar ongeloof en lachbui sprak de man de woorden uit die iedereen ooit hoopt te horen: "Wil je met me trouwen?"
Bioscoop_2
Zijn vriendin en aanstaande verloofde kon het allemaal niet meteen bevatten, maar toen ze door had dat het serieus was, had ze haar antwoord klaar. Omdat een foto meer dan duizend woorden zegt, valt haar reactie als volgt samen te vatten:
Bioscoop_3
Ja sommige mensen doen soms de gekste dingen om hun liefde voor een ander duidelijk te maken. Toch zullen Amy en haar verloofde het eens zijn dat dat meer dan de moeite waard is, want dit soort momenten vergeet je nooit meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten