Ze geeft haar schoenen aan een dakloze vrouw in de metro, en veroorzaakt een kettingreactie

Geen categorienov 26 2015, 21:00
Een nieuwe liefdadigheidstrend?
Kay Brown kon haar ogen niet geloven toen ze in de metro zat. Een dakloze vrouw stapte haar wagon in, en verging bijna van de kou. De vrouw had niet eens schoenen aan haar voeten, en probeerde haar voeten met haar handen warm te houden.
Screen Shot 2015-11-26 at 17.18.13
Kay kon het niet aanzien. Ze trok haar eigen schoenen – haar favoriete laarzen! – uit, en gaf ze aan de dolblije vrouw. Die kon haar ogen bijna niet geloven en huilde tranen van geluk toen ze de laarzen aan mocht doen.
Toen kwam Kay er pas achter dat ze twee verschillende sokken aanhad, en ze waren veel te dun om naar huis te lopen. Gelukkig werd ze geholpen door een medepassagier die zijn sportsokken aan haar gaf, zodat ze wat comfortabeler naar huis kon lopen. Toen een lokale kledingwinkel hoorde van haar vriendelijke actie, kreeg ze een tegoedbon om daar gaan shoppen. Dat deed Kay maar al te graag, en uiteindelijk gaf ze de kleren die ze had gekocht aan de daklozenopvang.
Op die manier veroorzaakte Kay met haar bijzonder lieve actie een kettingreactie van liefdadigheid. Mooi, toch? Hopelijk inspireert haar voorbeeld ook anderen om wat aardigs te doen voor hun medemens!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten