Ze geeft haar schoenen aan een dakloze vrouw in de metro, en veroorzaakt een kettingreactie

Ze geeft haar schoenen aan een dakloze vrouw in de metro, en veroorzaakt een kettingreactie

Een nieuwe liefdadigheidstrend?

Kay Brown kon haar ogen niet geloven toen ze in de metro zat. Een dakloze vrouw stapte haar wagon in, en verging bijna van de kou. De vrouw had niet eens schoenen aan haar voeten, en probeerde haar voeten met haar handen warm te houden.

Screen Shot 2015-11-26 at 17.18.13

Kay kon het niet aanzien. Ze trok haar eigen schoenen – haar favoriete laarzen! – uit, en gaf ze aan de dolblije vrouw. Die kon haar ogen bijna niet geloven en huilde tranen van geluk toen ze de laarzen aan mocht doen.

Toen kwam Kay er pas achter dat ze twee verschillende sokken aanhad, en ze waren veel te dun om naar huis te lopen. Gelukkig werd ze geholpen door een medepassagier die zijn sportsokken aan haar gaf, zodat ze wat comfortabeler naar huis kon lopen. Toen een lokale kledingwinkel hoorde van haar vriendelijke actie, kreeg ze een tegoedbon om daar gaan shoppen. Dat deed Kay maar al te graag, en uiteindelijk gaf ze de kleren die ze had gekocht aan de daklozenopvang.

Op die manier veroorzaakte Kay met haar bijzonder lieve actie een kettingreactie van liefdadigheid. Mooi, toch? Hopelijk inspireert haar voorbeeld ook anderen om wat aardigs te doen voor hun medemens!

Lees meer over:
daklozen liefdadigheid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties