Ze hadden elkaar net het ja-woord gegeven. Toen kwam Koningin Elizabeth ineens de hoek om wandelen...

Geen categoriedec 15 2015, 13:00
Koningin Elizabeth staat weliswaar bekend als een wat koele, afstandelijke dame, maar dat betekent allerminst dat ze ook daadwerkelijk zo is.
De koningin houdt er namelijk van om burgers te verrassen. Soms doet ze dat door ze een lief berichtje te sturen, maar op andere momenten gaat ze net een beetje verder. Case in point:

A delighted couple have told how their wedding day was given the royal seal of approval when the Queen walked in on the ceremony.
John and Frances Canning could hardly believe their eyes when her Majesty accompanied by the Duke of Edinburgh walked into the room moments after they had tied the knot at Manchester Town Hall.

De bruid en bruidegom waren zich aan het vermaken met 200 gasten toen koningin Elizabeth en haar man Philip opeens langskwamen. De koningin moest zelf in het gemeentehuis van Manchester zijn. Toen ze hoorde dat John en Frances op dat moment hun bruiloft vierden moest ze even gedag zeggen.
elizabeth
En dat deed ze zonder het stel daar van tevoren over te informeren.
Voor John en Frances was het een schitterende verrassing, niet alleen omdat Elizabeth en Philip echt geïnteresseerd waren en enkele minuten met hen spraken, maar ook omdat het nieuwe echtpaar grote fans zijn van de Britse koninklijke familie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten