Ze lieten hun zoontje van 7 als straf achter in het bos. Nu zijn ze in paniek

Ze lieten hun zoontje van 7 als straf achter in het bos. Nu zijn ze in paniek

Zou jij je kind ooit zo bestraffen?

Een Japanse vader en moeder zijn in paniek: hun zoontje is namelijk verdwenen. En dat hebben ze helemaal aan zichzelf te danken.

Toen het 7-jarige jongetje stenen en dergelijke naar passerende auto's gooide besloten zijn ouders namelijk om hem te bestraffen door hem een paar minuten achter te laten in een enorm bos. Dat is natuurlijk sowieso al volstrekt achterlijk, maar in dit geval helemaal: het is namelijk bekend dat er nogal wat beren rondlopen in het bos in kwestie.

En ja, beren houden wel van een lekkere, bloederige versnapering zo nu en dan.

Nadat de ouders het jongetje hadden achter gelaten wachtten ze een paar minuten, waarna ze terug gingen op hem weer op te halen. Lesje geleerd enzo.

Het enige probleem? Ze konden het zoontje niet meer vinden.

Ze zochten twee uren lang, maar het had geen nut. Het jongetje leek van de aardbodem verdwenen te zijn.

Uiteindelijk besloot de vader, Takayuki Tanook, om de politie te bellen. Hij vertelde hen eerst dat zijn zoon verdween toen ze als gezin op zoek waren naar groenten in het bos, maar gaf uiteindelijk toe dat het een uit de hand gelopen straf was. Aan Japanse media legde hij later uit dat hij ontzettend veel spijt had van zijn daad.

Helaas heeft zijn zoontje daar naar alle waarschijnlijkheid niets aan. Die wordt namelijk nog steeds vermist.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties