Ze was een kleine puppy toen ze haar mee naar huis namen. Je gelooft nooit hoe ze er nu uitziet

Geen categorieokt 19 2015, 14:00
Ze worden zo snel groot!
Dat is zo ongeveer wat Ashley Lewis en Alex Dennison moeten denken nu ze zien dat de kleine puppy die ze enkele maanden geleden kochten nu net zo groot is als een mens.
Acht maanden geleden kocht het stel uit Australië Nasra, een lieve herdershond met wie ze onmiddellijk een fantastische band hadden. Omdat ze wisten dat honden snel groeien besloten ze om regelmatig foto's te maken waarin Ashley Nasra vasthoudt: zo kun je goed zien hoe snel een hond groeit.
Het gevolg mag er zijn. Op de foto boven dit artikel zie je wat er in de eerste paar maanden gebeurde: Nasra ging van kleine puppy naar iets grotere puppy.
Wat er vervolgens gebeurde veranderde alles:
Screen Shot 2015-10-19 at 11.37.09
De foto's werden ongeveer elke maand genomen. Toen de eerste foto genomen werd was Nasra een lieve bol haar van 8 weken oud. De laatste foto werd genomen toen de hond 8 maanden oud was en Ashley de grootst mogelijke moeite had om Nasra op te tillen. De hond is nu namelijk net zo groot als zij.
Toen het stel de foto's op Reddit zetten - een populaire social media website - dachten ze dat er vast een paar mensen waren die het leuk zouden vinden. Nou, dat bleek zo te zijn. Alleen ging het niet om "een paar," maar om duizenden mensen.
Hun foto's gingen dus in weinig tot geen tijd viraal.
562128671400002200c7a220
In gesprek met de Huffington Post vertelt Ashley:

"We waren ontzettend verrast door alle positieve aandacht - en dat zijn we nog steeds. We hadden nooit gedacht dat mensen buiten onze vriendschapskring de foto's zouden waarderen, maar de werkelijkheid bleek anders."

562128951200002e007e54e9
In de foto's draagt Ashley bewust steeds dezelfde kleuren. Ook maakten ze de foto's op dezelfde plek, dit zodat het duidelijker wordt hoe snel Nasra groeit. Hoewel het in het begin heel gemakkelijk was om de hond op te tillen is dat nu niet meer zo. Ashley kan Nasra nu nog maar een paar seconden in de lucht houden, daarna moet ze haar meteen weer op de grond zetten.
alle foto's
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten