Zelfs met Stormy Daniels slaat Twan Huys geen deuk in een pakje glijmiddel: weer miserabel aantal kijkers

Zelfs met Stormy Daniels slaat Twan Huys geen deuk in een pakje glijmiddel: weer miserabel aantal kijkers

Het wil maar niet vlotten met de kijkcijfers van RTL-talkshow Late Night. De nieuwe vers van de NPO geïmporteerde presentator Twan Huys maakt niet bepaald indruk. Zelfs met Stormy Daniels praten over strippen en paarden heeft het programma nog niet uit het slop weten te trekken.

Zelfs met een wereldberoemde pornoster, bekend vanwege haar affaire met Donald Trump, weet het tanende RTL Late Night geen volle zalen te trekken. De kijkcijfers, ondanks dat de talkshow met kersverse presentator Twan Huys er groot mee uitpakte, blijven abominabel slecht:

In de begintijd van RTL Late Night scoorde het programma geregeld beter dan Jeroen Pauws egovehikel op NPO 1, maar die tijden lijken inmiddels eeuwen geleden. Gisteren moest de commerciële talkshow het doen met slechts 568.000 kijkbuiskindertjes, terwijl Jeroen Pauw zich gelukkig kon achten met 884.000 - meer dan 300.000 mensen vonden de Stormy Daniels-loze tafel op het publieke net dus interessanter dan het slippertje van Donald Trump op RTL 4.

Het lijkt moeilijk in te zien hoe het format van RTL leefbaar blijft: zelfs door vól in te zetten op internationale gasten die hun gal spuwen over president Trump weet het tv-programma Nederland nauwelijks aan te spreken. In totaal waren er gisteren namelijk 14 (!) programma's die beter bekeken werden dan het op primetime (!) uitgezonden RTL Late Night.

Het moge dus duidelijk zijn: Twan Huys kan maar beter even genieten van het riante salaris waarmee RTL hem heeft weggekocht bij de NOS. Lang gaat dit feestje vermoedelijk echter niet duren, en geen maitresse van de Amerikaanse president die daar iets aan kan veranderen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties