Zie jij de panda die zich verstopt tussen deze sneeuwpoppen? Hij zit er echt, dat beloven we je!

Zie jij de panda die zich verstopt tussen deze sneeuwpoppen? Hij zit er echt, dat beloven we je!

Een winterpuzzel voor de echte helderen van geest.

Met Kerstmis in aantocht zit heel Nederland straks thuis in de woonkamer. Praten met de familie, tv kijken, kaarsjes opsteken. Heel erg gezellig, maar hoe zorg je ervoor dat je desalniettemin scherp blijft? Geen zorgen, want deze winterpuzzel zal je op het puntje van je stoel zetten.

Hieronder zie je namelijk een hoop sneeuwpoppen. Echt, een hele boel. Er bevindt zich echter één panda tussen de mannen van bevroren water. De vraag is: kan jij 'm vinden?

Screen-Shot-2015-12-22-at-16.04.36Het klinkt misschien als een makkelijke opgave, maar zoals je ziet is het een stuk lastiger dan je denkt. Probeer het maar even!

Heb jij 'm gevonden of heb je misschien nog wat hulp nodig? Laat het maar weten op onze Facebookpagina! En is het je gelukt deze puzzel in korte tijd op te lossen? Deel dan vooral de hersenkraker met je vrienden en zie hoe snel zíj de panda kunnen vinden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
sneeuwpop sneeuw puzzel panda

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties