Ziek meisje maakt pakketje van haar vriendin open. Wat ze op de bodem vindt, verandert haar hele leven

Geen categoriejun 14 2016, 20:00
Deze twee tortelduifjes delen méér dan alleen een bijzondere band.
Toen Lori Intericchio en Alana Duran elkaar in augustus 2015 ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht. De avond vloog voorbij, en al spoedig waren een tweede, derde en vierde date gepland. Ze waren gewoon gemaakt voor elkaar!
Maar zoals Lori al spoedig ontdekte: Alana had een nierziekte, en daardoor ging haar levenskwaliteit met sprongen achteruit. Lori had een nieuwe nier nodig, maar niemand in Lori's familie was een geschikte donor. Lori besloot de ultieme romantische geste te maken naar Alana: ze bood zichzelf aan als donor. Na de nodige medische tests bleek dat ze hier voor in aanmerking kwam: de kans dat Lori's nier geweigerd zou worden door het lichaam van Alana was buitengewoon klein.
En dus besloot Lori de liefde van haar leven te verrassen met een prachtig cadeau. Ze had een doos gevuld met allerlei favoriete verrassingen van haar vriendin: glitterpennen, Star Wars-verband, en allerlei snacks. Maar wat ze op de bodem vond, was nog het meest speciaal:
Op het eerste gezicht een Tinder-schermpje over een match die gevonden zou zijn, maar lees maar eens goed wat er staat:
b997b0d7e5694bcf971daecaf8510348Inderdaad, de transplantatie kon doorgaan! Afgelopen februari was het dan zover, en ontving Lori eindelijk de langverwachte nier van Alana.
b23cf5f80aba4f20859128e4068fc017
"We genieten heel erg van alle liefde en steun die Alana en ik hebben mogen ontvangen," is wat een heel dankbare Lori nog kwijtwil. Terecht, ook. Wat een prachtig verhaal!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten