Ziek: Palestijnse bevolking viert feest na dodelijke Hamas-aanslag in Tel Aviv

Ziek: Palestijnse bevolking viert feest na dodelijke Hamas-aanslag in Tel Aviv

De opgepakte terroristen krijgen medische verzorging in een Israëlisch ziekenhuis terwijl de Palestijnse bevolking de aanslag viert.

Inwoners van Tel Aviv werden gisteravond opgeschrikt door een brute aanslag: Palestijnse terroristen van Hamas openden het vuur op Israëli's in de drukbezochte markt Sarona. Ze doodden vier mensen en verwondden er zeven, voordat ze werden opgepakt door de Israëlische politie. De aanval komt in Israël als een schok: het is de dodelijkste aanslag in tijden.

[caption id="attachment_139944" align="aligncenter" width="563"]CNN CNN[/caption]

De terreuraanslag komt op een onverwacht moment. Tot een paar maanden geleden waren er veel steekpartijen door Palestijnse terroristen in Israël, maar het leek alsof die terreurgolf voorbij was. De aanslag van gisteren bewijst dat Israëli's nog steeds moeten vrezen voor terreur. Helaas kunnen aanslagen als deze rekenen op veel sympathie van de Palestijnse bevolking: Hamas prijst de terroristen als "helden" en Palestijnen vierden feest op straat na de aanslag.

?ref_src=twsrc%5Etfw

In het Palestijnse Tulkarem werd zelfs snoep uitgedeeld op straat om de aanslag te vieren.

Hoe ziek kun je zijn? Een feestje vieren omdat onschuldige burgers zijn vermoord... Walgelijker kan bijna niet. De (schokkende) beelden van de aanslag zijn hier te zien. Mensen zitten rustig te eten, wanneer plotseling twee terroristen om zich heen beginnen te schieten. Een avondje uit veranderde in een bloedbad waarbij vier Israëli's werden vermoord.

Dat is voor veel Palestijnen dus reden voor feest. En dan geeft de EU Israël de schuld dat er nog geen vrede is met de Palestijnen?!

https://www.youtube.com/watch?v=vAa6PEXapXk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties