shutterstock 85465984

Zieke dierenbeul onthoofdt en slacht stiekem schapen op kinderboerderij: 'Alleen de koppen lagen er nog!'

Geen categoriemrt 27 2020, 10:00
Bij een kinderboerderij in Olst vond een verzorger gisteren de restanten van twee schapen. In het holst van de nacht heeft iemand ze geslacht, onthoofdt, de ingewanden er uitgesneden en spoorloos verdwenen. Ook heeft hij kippen gestolen. De opzichters zijn erg ontdaan.
Te triest voor woorden, maar tijdens de coronacrisis zijn er dus ook allerlei lui lekker aan het profiteren dat iedereen thuis in z'n huis zit. Eén dierenhater uit het dorp Olst in Overrijsel heeft daar op z'n eigen, walgelijke, manier gebruik van gemaakt. Door twee schapen op nota bene een kinderboerderij te vermoorden, uit te benen en ook nog enkele kippen te ontvreemden.
Deze laaghartige crimineel moet zo snel mogelijk gepakt worden:

"Ergens in de nacht van 25 op 26 maart zijn in onze Harry de Jongweide twee jonge schapen geslacht. Onze verzorger trof alleen de koppen, de vachten en de magen en darmen aan. Bovendien is onze complete toom zwart-witte Brahma-kippen gestolen. Wij zijn erg ontdaan door dit gruwelijke voorval en we hebben meteen aangifte gedaan bij de politie. Die heeft de zaak gelukkig serieus opgenomen, ook de technische recherche deed onderzoek. Mocht u menen iets gezien te hebben of hebt u anderszins informatie, meldt u dit dan alstublieft aan de politiepost in Raalte."

Voor wiens maag het aankan zijn er foto's van wat de bloeddorstige schapendoders hebben achtergelaten. Hier past echt maar één conclusie: we hebben te maken met een sadistische psychopaat die niet snel genoeg kan worden vastgezet voor in ieder geval de nabije toekomst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten