Zieke dierenbeul onthoofdt en slacht stiekem schapen op kinderboerderij: 'Alleen de koppen lagen er nog!'

Zieke dierenbeul onthoofdt en slacht stiekem schapen op kinderboerderij: 'Alleen de koppen lagen er nog!'

Een kind aait een schaap op een kinderboerderij. Bron: Shutterstock.

Bij een kinderboerderij in Olst vond een verzorger gisteren de restanten van twee schapen. In het holst van de nacht heeft iemand ze geslacht, onthoofdt, de ingewanden er uitgesneden en spoorloos verdwenen. Ook heeft hij kippen gestolen. De opzichters zijn erg ontdaan.

Te triest voor woorden, maar tijdens de coronacrisis zijn er dus ook allerlei lui lekker aan het profiteren dat iedereen thuis in z'n huis zit. Eén dierenhater uit het dorp Olst in Overrijsel heeft daar op z'n eigen, walgelijke, manier gebruik van gemaakt. Door twee schapen op nota bene een kinderboerderij te vermoorden, uit te benen en ook nog enkele kippen te ontvreemden.

Deze laaghartige crimineel moet zo snel mogelijk gepakt worden:

"Ergens in de nacht van 25 op 26 maart zijn in onze Harry de Jongweide twee jonge schapen geslacht. Onze verzorger trof alleen de koppen, de vachten en de magen en darmen aan. Bovendien is onze complete toom zwart-witte Brahma-kippen gestolen. Wij zijn erg ontdaan door dit gruwelijke voorval en we hebben meteen aangifte gedaan bij de politie. Die heeft de zaak gelukkig serieus opgenomen, ook de technische recherche deed onderzoek. Mocht u menen iets gezien te hebben of hebt u anderszins informatie, meldt u dit dan alstublieft aan de politiepost in Raalte."

Voor wiens maag het aankan zijn er foto's van wat de bloeddorstige schapendoders hebben achtergelaten. Hier past echt maar één conclusie: we hebben te maken met een sadistische psychopaat die niet snel genoeg kan worden vastgezet voor in ieder geval de nabije toekomst.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties