Zijn peuter werd letterlijk doodgeslagen. Wat hij dan doet met de begrafenis van zijn kindje maakt hem een ware held

Geen categoriedec 06 2015, 18:00
De ouders van een Amerikaanse peuter die onlangs werd doodgeslagen zijn diens begrafenis aan het voorbereiden. Hoewel dat natuurlijk bijzonder zwaar is heeft de vader laten weten dat hij de begrafenis wil gebruiken om iets goeds te doen.
In een status-update op Facebook roept vader Scott Senf bezoekers van de begrafenis op om nieuw speelgoed met zich mee te nemen en het daar achter te laten. Hij wil de stukken speelgoed vervolgens doneren aan Toys for Tots, oftewel Speelgoed voor Peuters, zodat de auto's, barbies, etc. vervolgens kan geven aan arme kinderen die weinig tot geen spullen hebben om mee te spelen.
Op die manier hoopt Scott dat soort kinderen een mooi kerstfeest te bezorgen - ook al is er niets meer over van zijn kerst.

"Instead of sending flowers, cards, and little bits of money, how bout the day of the funeral part everyone just bring a toy, it can cost less than a dollar, I really do not care, this way with all the people coming we will get a lot of toys and I will donate them to toys for tots, that way not only a couple kids will get a Christmas miracle but also a bunch of other kids will get there Christmas made too.”

En dat is niet alles. Scott heeft ook laten weten dat bijna alle organen van zijn dochtertje gedoneerd zijn. Hij schrijft dan ook op Facebook dat zijn dochter Kinsley "5 of 6 kinderen de kans op een nieuw leven geeft, een nieuw begin, en een kerstwonder."
Overigens is het meest trieste van dit verhaal dat Kinsley doodgeslagen werd door de nieuwe vriend van haar moeder. Moeder Rebecca Kinner wordt aangeklaagd omdat ze niets deed om haar vriend, Bradley Young, te stoppen toen hij haar dochter bruut mishandelde. Bradley Young wordt aangeklaagd wegens moord.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten