Zijn straf zit er nog niet op, maar Badr Hari zit al niet meer in de cel

Geen categorienov 03 2017, 21:00
Hij moet wel een 'enkelbandje' om. Sneu he?
Ach, wat heeft die arme Badr Hari het moeilijk zeg! De kickbokser, die een lange geschiedenis heeft van het in elkaar slaan van gewone mensen, moet namelijk een enkelbandje om. Nou zou hij eigenlijk nog in de gevangenis moeten zitten, maar ja, dit is Nederland he? En dat betekent dat zo'n misdadiger vrij komt voor zijn straf er daadwerkelijk op zit.

Badr Hari zit al niet meer achter slot en grendel. De kickbokser slijt de laatste dagen van de 221 die hij moest zitten wegens verschillende zware mishandelingen buiten de gevangenismuren, maar wel met een enkelband om.

Oh ja, en -- voegt het AD daar aan toe --hij moet zich ook nog eens "op bepaalde van tevoren afgesproken adressen" melden. Dieptriest natuurlijk. Ik bedoel, kun je dan écht niet zomaar mensen in elkaar rammen?
Dus wat Hari nu gaat doen? Nou, hij wil nog een paar jaar verder werken aan zijn sportcarriere. Volgende week vrijdag zit zijn straf er 'helemaal' op. Daarna gaat hij meteen naar Marrakech in Marokko, waar hij tegenwoordig woont. Meneer heeft zich immers onmogelijk gemaakt in Nederland.
Ik zou zeggen: veel plezier daar, Badr. Hopelijk tot nooit meer ziens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten