Zijn straf zit er nog niet op, maar Badr Hari zit al niet meer in de cel

Zijn straf zit er nog niet op, maar Badr Hari zit al niet meer in de cel

Hij moet wel een 'enkelbandje' om. Sneu he?

Ach, wat heeft die arme Badr Hari het moeilijk zeg! De kickbokser, die een lange geschiedenis heeft van het in elkaar slaan van gewone mensen, moet namelijk een enkelbandje om. Nou zou hij eigenlijk nog in de gevangenis moeten zitten, maar ja, dit is Nederland he? En dat betekent dat zo'n misdadiger vrij komt voor zijn straf er daadwerkelijk op zit.

Badr Hari zit al niet meer achter slot en grendel. De kickbokser slijt de laatste dagen van de 221 die hij moest zitten wegens verschillende zware mishandelingen buiten de gevangenismuren, maar wel met een enkelband om.

Oh ja, en -- voegt het AD daar aan toe --hij moet zich ook nog eens "op bepaalde van tevoren afgesproken adressen" melden. Dieptriest natuurlijk. Ik bedoel, kun je dan écht niet zomaar mensen in elkaar rammen?

Dus wat Hari nu gaat doen? Nou, hij wil nog een paar jaar verder werken aan zijn sportcarriere. Volgende week vrijdag zit zijn straf er 'helemaal' op. Daarna gaat hij meteen naar Marrakech in Marokko, waar hij tegenwoordig woont. Meneer heeft zich immers onmogelijk gemaakt in Nederland.

Ik zou zeggen: veel plezier daar, Badr. Hopelijk tot nooit meer ziens.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties