Zijn vrouw ligt op sterven. Dan zingt hij een bijzonder mooi liefdeslied voor haar, zodat ze ook op het laatste moment weet dat hij van haar houdt

Geen categoriesep 21 2015, 14:00
Echte liefde duurt tot het einde der tijden.
Een ongelooflijke mooie video van een oude man die zijn vrouw toezingt is onlangs viraal gegaan. Veel nieuwsmedia hebben de video gepubliceerd, en op sociale media blijken de beelden een absolute hit te zijn - met name op Facebook.
De reden?
De man is 92 jaar oud. Zijn vrouw, met wie hij maar liefst 73 jaar lang getrouwd is, ligt op haar sterfbed. Juist op dat moment wil de man ervoor zorgen dat zijn vrouw beseft hoeveel hij van haar houdt: grenzeloos veel.
Screen Shot 2015-09-21 at 12.02.37
The clip, uploaded to Facebook by Erin Solari earlier this month, shows the young woman’s 92-year-old grandfather Howard singing “You’ll Never Know” -- a love song popular in the 1940s and 1950s -- to his wife as he gently strokes her face.
The couple has been married for 73 years.
Screen Shot 2015-09-21 at 12.01.56
Erin legt uit:
"Laura (oma) ligt in het verzorgingstehuis om vrede te hebben met haar naderende dood. Ik had het geluk om dit schitterende, hartbrekende moment tussen hun twee te zien en op te nemen. Howard (opa) zingt hun liefdeslied voor haar, het lied dat haar ontzettend steunde en kalmeerde toen hij tijdens de Tweede Wereldoorlog vertrok om te vechten."
Het liedje is bijzonder belangrijk voor Erins opa en oma. Ze zongen het regelmatig voor elkaar bij familiebijeenkomsten. Na 50 jaar huwelijk hernieuwden ze hun geloften; ook toen zongen ze dit liedje samen met elkaar, als een echt duet.
Oma Laura is nu te zwak om te zingen. Dat is waarom ze de woorden van het liedje gewoon hardop zei. Toen opa Howard dat door had besloot hij om het liedje voor haar te zingen, terwijl hij haar hoofd aait, en de tranen hem over de wangen rollen.
Laura geniet er met volle teugen van. Ze glimlacht naar de man met wie ze maar liefst 73 jaar van haar leven heeft gedeeld en zegt: "Is hij niet lief?" Even later voegt ze daar aan toe: "Hij is dol op me." Howard verstaat het niet, maar zijn kleindochter herhaalt wat Laura zei. De opa lacht, streelt zijn vrouw, en gaat verder.
Schitterend en bijzonder emotioneel. De tranen sprongen mij in ieder geval in de ogen toen ik deze video keek.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Man-sings-to-93-year-old-dying-wife-360p1.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten