Zo kom je af van al die irritante 'Be like Bill'-memes op Facebook

Geen categoriejan 26 2016, 17:00
Ja Bill, je had op zich een leuk punt, maar na de 355e keer snappen we het wel hoor...
Ze waren op zichzelf wel grappig, al die 'Be like Bill'-memes die nu al dagenlang je wall op Facebook teisteren:
be-like-bill-funny-meme-comic-75__700De naam 'Bill' werd in veel gevallen veranderd naar een andere naam, soms de poster, maar altijd had hij het stokjesfiguur met een muts een boodschap om je leven te verbeteren. Op zich best geinig, maar nadat je een halfuur langs je Facebook-wall gescrolld heb zal je waarschijnlijk wel genoeg gekregen hebben van Bill en zijn strapatsen.
Screen-Shot-2016-01-25-at-15.44.30
Bill werd bedacht om mensen te laten stoppen met vervelend gedrag op internet, maar Bill is nu zélf één van de meest vervelende dingen die ooit ontstaan is op datzelfde internet. Helaas heeft driekwart Facebook die boodschap nog niet begrepen.
Welnu, zo kom je van Bill af:
Alles wat je moet doen is klikken op het pijltje rechtsboven de bewuste post, en klikken op 'verberg alles van...' en zoek welke app je Facebook'vriend' gebruikt om de meme te maken.
Wat je natuurlijk ook kan doen is de bewuste vriend gewoon verwijderen en jezelf alvast preventief bevrijden van welke 'hilarische' meme-polonaise ze straks weer gaan meelopen.
En dan kan je weer genieten van het internet zoals het bedoeld is. Kattenfilmpjes, Kardashians en Star Wars. Veel Bill-vrij surfplezier nog!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten