Zwakke rechter geeft Marokkaanse tuigrapper 'Boef' werkstrafje voor 'ik zal je dochter neuken' tegen rechercheur

Geen categoriejan 12 2017, 10:00
En dan vragen ze zich af hoe het toch komt dat dit soort kansenparels zich blijven misbruiken. Tja, misschien dat belachelijk lage straffen er iets mee te maken hebben?
Zoals we tegenwoordig volkomen normaal vinden blijven politiekcorrecte en ultrazwakke D66-rechters ons land kapotmaken door criminelen en andersoortig tuig veel te lage straffen op te leggen. Zie dit nu weer:

Rapper Boef heeft een werkstraf van 80 uur, waarvan de helft voorwaardelijk gekregen voor het beledigen van een agent in een van zijn filmpjes op social media. Bovendien moet hij een schadevergoeding van 150 euro aan de beledigde agent betalen.

Daar lacht Sofiane Boussaadia, zoals 'Boef' eigenlijk heet, natuurlijk om. En terecht. Ik zou er ook om lachen als dit mijn veroordeling was. 150 euro en een werkstrafje van 40 uur onvoorwaardelijk. Met een weekje ben je ervan af, maar je hebt een lastige rechercheur ondertussen wel tot op het bot vernederd.
Het meest trieste aan dit verhaal is dat het Openbaar Ministerie blijkbaar wél begrijpt dat je dit soort tuig keihard moet aanpakken. Dat eiste namelijk een werkstraf van 100 uur én twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf.
Helaas vond de rechtbank dat natuurlijk veel te hard. En dus kreeg Boef 80 uur werkstraf waarvan de helft voorwaardelijk en een boete van 150 euro. De eis van een voorwaardelijke gevangenisstraf heeft de rechter dus heerlijk (pedant) naar zich neergelegd.
Kortom, Boef moet even een weekje "schoffelen" en daarna kan hij weer doen en laten wat hij wil, wat ongetwijfeld inhoudt dat hij nog veel meer mensen gaat beledigen, intimideren en bedreigen, en een nóg slechter voorbeeld zal zijn voor jonge Nedermarokkanen dan hij al is. Goed gedaan hoor, mevrouw de rechter! Wat zouden we toch zonder u moeten doen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten