Zwanger meisje wordt levend uit graf gehaald. Overlijdt vervolgens alsnog

Zwanger meisje wordt levend uit graf gehaald. Overlijdt vervolgens alsnog

Ze was drie maanden zwanger en stond op het punt om te trouwen.

In Honduras is een 16-jarig meisje levend uit haar graf gehaald. Haar verloofde hoorde namelijk opeens - en tot zijn grote schrik - geschreeuw en gebonk uit de kist komen. Het meisje werd vervolgens uit de kist gehaald.

Hoewel het meisje nog steeds in leven was, bleek uiteindelijk dat men toch te laat had ingegrepen. Het meisje had namelijk een ernstig zuurstoftekort waardoor ze later alsnog overleed in het ziekenhuis.

De reden dat men dacht dat het meisje dood was? Ze had een ernstige paniekaanval gehad waardoor haar hart ermee ophield.

Volgens de Britse Daily Mail was de 16-jarige Neysi Perez uit Honduras drie maanden zwanger en zou ze gaan trouwen, toen ze onlangs bewusteloos op de grond viel tijdens een nachtelijk bezoek aan het toilet. Eerst dacht men dat dit kwam door een paniekaanval wegens schoten die ze buiten hoorde, maar toen ze begon te schuimbekken schakelden familieleden een plaatselijke priester in omdat ze geloofden dat Neysi was bezeten door een boze geest.

Toen de priester arriveerde en het meisje levenloos werd, brachten familieleden haar naar het ziekenhuis. Drie uur later verklaarden de artsen haar dood.

Neysi werd begraven in haar trouwjurk. Toen haar verloofde de volgende dag het graf bezocht hoorde hij echter allemaal geluid uit het graf komen. De rest van de familie werd ingeschakeld waarna ze massaal het beton van de tombe kapot sloegen.

Hoewel het waarschijnlijk is dat Neysi een paniekaanval had kon het ook een kataplexie-aanval zijn geweest. Dit betekent dat de patiënt een acute spierverslapping krijgt, maar dat hij of zij wel volledig bij bewustzijn blijft.

Lees meer over:
Buitenland dood

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer