frits bosch column

- Frits Bosch - Arabier: "We zullen jullie koloniseren tot jullie dood zijn"

Opiniejul 14 2023, 9:00
In een videoclip zegt een Arabische man in Frankrijk: “racisten; ze hebben ons 132 jaar gekoloniseerd en nu is het onze beurt om hier te komen. Hoe kan ik je het uitleggen? Ik kan de woorden niet vinden. Ze hebben ons 132 jaar gekoloniseerd en nu zullen we jullie koloniseren tot in de dood. Tot het eind der tijden.” Hoe kijken we hier tegenaan?
Het waren juist de Fransen die de kraan open draaiden voor massale moslimimmigratie en verspreiding en promotie van de islam bij de oliecrisis in 1973. Want de Fransen wilden geen olie uit de VS / Venezuela. Dit is goed gedocumenteerd in het boek "Eurabia" van Bat Ye'or. Zij schrijft in haar bestseller over de moslimisering van Europa en over de jodenhaat. Europa is gedoemd hieraan ten onder te gaan volgens haar. Voornoemde arabier bevestigt deze gedachte en hij is beslist niet de enige. ‘Wij’ hebben de neiging het voor kennisgeving aan te nemen en het verder te negeren…
Ik begrijp de "weg-met-ons"-cultuur van het Vrije Westen niet. De excuus en vergiffenis cultuur is walgelijk. We schieten voortdurend in onze eigen voet. Overladen met onterecht schuldgevoel over alle vorderingen die het Vrije Westen heeft gemaakt door de eeuwen heen buigt het Westen (EU/VS/Aus/NZ) voor een achterlijke woestijncultuur die massaal met anti-westerse mentaliteit wordt binnengelaten. Nu geen woord van de woke beweging over hoe vrouwen in de islam worden behandeld. Yasser Arafat zei het al: "ons wapen is de baarmoeder". 
En net zoals dit kabinet met hun beleid zich de hoek in heeft geverfd en de verantwoordelijken nu laf de benen nemen (Rutte, De Jong, Hoekstra) en anderen opzadelen met vrijwel onoplosbare problemen, galopperen de paarden met moslimstrijders en hun getrokken zwaarden straks door de Europese hoofdsteden. De verantwoordelijken zijn dan weg, veilig ergens in een gated community in de VS (Texas waarschijnlijk, New York en Californië zijn al net zo hopeloos als de EU).
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Hebben wij in Nederland immigranten die mordicus contra ‘ons’ zijn, “tot het einder der tijden”? Ik dacht het wel. Zie opstelling van Bij1 en DENK. Er is ongelooflijk veel ressentiment. Er is veel structurele afwijzing van de Nederlandse samenleving. Zie Kick Out Zwarte Piet en het ‘Dam incident’. Zie de Mocro maffia. Zie het “teloorgaan van onze rechtsstaat”, volgens ex minister Ferdinand Grapperhaus die er vervolgens niets aan deed. Zie bijvoorbeeld de zaak Ridouan Taghi en de moorden op Peter R. de Vries en Derk Wiersum. De klauwen geld die dit kost, de tijdverspilling. De criminaliteit van allochtonen ligt 3,5 keer boven autochtonen, het hoogst onder Arubanen, Antillianen en Marokkanen. De immigranten in Ter Apel gedragen zich zeer slecht. Wat te doen? Mag ik de mening eens vernemen? Zitten uitzettingen daar ook bij? Of “deze ellende moeten we ondergaan tot het eind der tijden.” Laat maar horen!
Na het vertrek van de slechtste premier die Nederland ooit gehad heeft is vurig te hopen dat we eindelijk weer eens een kabinet krijgen die het gaat opnemen voor onze burgers.
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten