Screen Shot 2022 04 22 at 124526

Kijken! Paul Cliteur in gesprek met Sid Lukkassen: 'Wij zeggen F*CK Y** tegen de Deugers'

Opinieapr 22 2022, 11:14
Auteur en DDS-columnist Sid Lukkassen kwam onlangs langs bij Café Weltschmerz om daar te praten over zijn nieuwe boek Wees afgrondelijk. Het leverde een fascinerende conversatie op tussen Lukkassen en presentator Paul Cliteur - ook DDS-columnist, natuurlijk.
Cliteur las voor uit Wees afgrondelijk, een sterk boek over hoe wij van rechts moeten ophouden de Deugers steeds maar weer tegemoet te komen. Zoals Lukkassen het verwoordt in het boek zelf: wij zeggen f*ck you tegen alle Deugers en proberen niet eens meer om bij hen in het gevlei te komen.
Het hele gesprek tussen Cliteur en Lukkassen kun je hier kijken. Doen, want het leverde echt een fascinerende uitwisseling van ideeën op. Want Sid zei niet alleen dat het Deugen voor geen meter klopt, maar ook dat we daar iets tegenover moeten stellen
We moeten durven en willen creëren. We moeten gaan scheppen. En als dit betekent dat de Deugers ons haten en continu aanvallen, het zij zo. Het moet ons niet eens interesseren.
Het is een bijzonder belangrijke boodschap die zeker nu continu verkondigd moet worden. Want die morele chantage van de Deugers is verreweg hun meest belangrijke wapen. Als we ze dat afhandig maken hebben ze eigenlijk niets meer over...
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Overigens hoop ik werkelijk dat dit boek het goed doet. De Dagelijkse Standaard is namelijk betrokken geweest bij de publicatie van Wees afgrondelijk. Doordat júllie ons steunen - onder meer via BackMe - konden wij dít project sponsoren, zodat dit bijzonder belangwekkende boek daadwerkelijk gepubliceerd kon worden. Kopen dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten