shutterstock 1735741880

Elon Musk: 'Als ik Twitter overneem gaan we de bots verslaan!'

Buitenlandapr 22 2022, 11:57
De Amerikaanse tech-entrepreneur en Silicon Valley bad boy Elon Musk blijft op Twitter datzelfde sociale netwerk pesten. Want ja, alleen zo kunnen we noemen wat hij doet - hoewel het natuurlijk helemaal terecht is. Nu zegt hij dat als zijn overname slaagt hij alle Twitterbots eraf gaat gooien.. en alle echte mensen gaat verifiëren.
Er is al jarenlang felle discussie over het beleid bij Twitter. Niet zo gek natuurlijk, want het bedrijf maakt er een enorme puinhoop van. Rechtse mensen worden geband terwijl ze helemaal geen regels overtreden, linkse mensen mogen alles zeggen (inclusief doodsbedreigingen), en technisch klopt er ook nog eens weinig van.
Elon Musk heeft in de gaten wat de zwakke plekken van Twitter zijn en buit ze steeds weer uit. Hoe? Nou, vandaag door duidelijk te maken dat als hij het voor het zeggen krijgt bij Twitter, dat hij er dan voor zorgt dat alle Twitterbots er direct van af worden gegooid... en dat alle échte mensen allemaal geverifieerd worden en dus een blauw vinkje krijgen.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het leuke is dat Musk steeds weer drukt op de gevoelige punten van en bij Twitter. Hij weet precies waar hij de Raad van Bestuur op moet pakken. Je kunt gewoon voor je zien hoe die mensen zich nu voelen, wat hun gezichtsuitdrukking is, en hoe ze slapen.
Wat zullen die nachtmerrie's hebben, elke dag weer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten