Elon Musk: 'Als ik Twitter overneem gaan we de bots verslaan!'

Elon Musk: 'Als ik Twitter overneem gaan we de bots verslaan!'

De Amerikaanse tech-entrepreneur en Silicon Valley bad boy Elon Musk blijft op Twitter datzelfde sociale netwerk pesten. Want ja, alleen zo kunnen we noemen wat hij doet - hoewel het natuurlijk helemaal terecht is. Nu zegt hij dat als zijn overname slaagt hij alle Twitterbots eraf gaat gooien.. en alle echte mensen gaat verifiëren.

Er is al jarenlang felle discussie over het beleid bij Twitter. Niet zo gek natuurlijk, want het bedrijf maakt er een enorme puinhoop van. Rechtse mensen worden geband terwijl ze helemaal geen regels overtreden, linkse mensen mogen alles zeggen (inclusief doodsbedreigingen), en technisch klopt er ook nog eens weinig van.

Elon Musk heeft in de gaten wat de zwakke plekken van Twitter zijn en buit ze steeds weer uit. Hoe? Nou, vandaag door duidelijk te maken dat als hij het voor het zeggen krijgt bij Twitter, dat hij er dan voor zorgt dat alle Twitterbots er direct van af worden gegooid... en dat alle échte mensen allemaal geverifieerd worden en dus een blauw vinkje krijgen.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het leuke is dat Musk steeds weer drukt op de gevoelige punten van en bij Twitter. Hij weet precies waar hij de Raad van Bestuur op moet pakken. Je kunt gewoon voor je zien hoe die mensen zich nu voelen, wat hun gezichtsuitdrukking is, en hoe ze slapen.

Wat zullen die nachtmerrie's hebben, elke dag weer.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties