screenshot 2023 09 02 at 113340

Leon de Winter: Derksen fungeert onbewust als assistent van Hamas door het verspreiden van misinformatie

Opinienov 16 2023, 9:00
In zijn Telegraaf column van gisteren neemt Leon de Winter geen blad voor de mond over Johan Derksen van het populaire TV-programma 'Vandaag Inside'. Volgens De Winter, die jarenlang fan was van het programma, is er een grens bereikt. Derksen, die bekend staat om zijn ongefilterde mening en scherpe tong, is volgens De Winter een pad ingeslagen dat niet langer door de beugel kan, vooral met betrekking tot zijn uitspraken over het Israëlisch-Palestijnse conflict.
De Winter beschuldigt Derksen ervan zich te laten leiden door ongeverifieerde informatie vanuit Gaza, afkomstig van de propagandamachine van Hamas - een organisatie die hij vergelijkt met het ministerie van Volksvoorlichting en Propaganda van Joseph Goebbels. Derksen zou zich niet bewust zijn van de complexiteit en de lange, tragische geschiedenis van het conflict.
Deze uitspraken zijn niet alleen zorgwekkend vanwege de onjuistheid, maar ook vanwege het grote publiek dat Derksen bereikt. De Winter wijst erop dat Derksen, door zijn platform, onwetende kijkers een mening aansmeert die geladen is met ernstige beschuldigingen en misinformatie. Hierdoor wordt Derksen, volgens De Winter, een ongewilde assistent van Hamas.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De Winter besluit met de zorg dat Derksen, door zijn invloed en positie, bijdraagt aan de verspreiding van anti-Joodse sentimenten en complexe geschiedenissen simplificeert. Dit is een serieuze aanklacht in een tijd waarin informatie snel en soms ongefilterd verspreid wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten