shutterstock 1889314180

-Michel Mulder- Als corona opeens bruikbaar is

Opiniedec 22 2022, 20:00
Weten wij het nog, het is tenslotte pas 1 dag geleden dat de commotie rondom de weggestuurde moeder bij het glazen huis uitbrak.
Zoals dat zo vaak is in deze social media maatschappij, brak de pleuris over het wegsturen van Cindela den Drijver massaal uit, waardoor serious request bijna niet meer om dat feit heenkan, hoe zeer ze dat ook zouden willen.
Wat doe je echter als de publieke opinie je zo goed als dwingt om deze moeder in het glazen huis uit te nodigen om haar verhaal te vertellen, maar de regie en overheidsdictaten achter de schermen dit niet toelaten? Dan verklaar je het gehele interieur van het glazen huis tot verboden gebied, met behulp van dat bruikbare biervirus genaamd corona.
Het is een win/win voor de deugjockeys en hun puppetmasters achter de schermen, want ze hadden Cindela uiteraard met open armen verwelkomt in hun glazen apenkooi...... maar ja, corona hé.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
En wat is dan de tweede 'win' in deze win/win situatie? Uiteraard dat deze deugjockeys - als de goedgetrainde politiek correcte aapje die zij zijn - alvast weer voorsorteren op het testbeleid, het quarantainebeleid en de angstporno genaamd corona, die de roverheid van Mark Rutte weer over ons uit gaat rollen.
Het glazen huis. Smeriger kunnen we die doorkijkramen niet maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten