shutterstock 1034006569

-Michel Mulder- Een excuusbriefje aan het kabinet

Opinienov 04 2022, 21:00
Hoewel het nog geen 5 december is, deelt dit kabinet als een ware Sinterklaas al wel cadeautjes uit aan Pieten Sylvana Simons, Jerry Afriyie en uiteraard 'kopschopper' Akwasi  in de vorm van excuses, en een bewustwordingsfonds van 200 miljoen.
Nu 'we' - het is tenslotte ons belastinggeld - dan toch cadeautjes in de vorm van excuses en miljoenen euro's aan het uitdelen zijn, zullen we dan gelijk wat zaken aan het lijstje toevoegen?
# excuses en miljoenen voor Groningers, voor het hen aangedane leed.
# oprechte excuses en miljoenen voor de toeslagenslachtoffers, voor het hen aangedane leed.
# excuses en miljoenen voor de slachtoffers van jeugdzorg, dat hun leven in een ware hel heeft veranderd.
# excuses en miljoenen voor de nabestaanden van coronabeleid slachtoffers, die door de dictatoriale maatregelen niet een menswaardig afscheid werd gegund.
# excuses en miljoenen voor alle senioren die dit land hebben opgebouwd, maar door de roofkabinetten van Rutte inmiddels tot de bedelstaf zijn veroordeeld.
# excuses en miljoenen voor al het defensiepersoneel en uitkeringsgerechtigden, die door deze nietsontziende overheid gedwongen werden te werken met het kankerverwekkende chroom6.
# excuses en miljoenen voor alle Nederlanders die in hun zoektocht naar recht, vermorzeld zijn door een over lijken gaand overheidsapparaat dat stelselmatig in herhaling valt.
# excuses en miljoenen voor alle ondernemers die door de coronamaatregelen en de energietarieven bewust kapot gemaakt werden, en worden.
# excuses en miljoenen voor alle Nederlanders die hun democratische welvaartsstaat zagen transformeren in een dictatoriaal ontwikkelingsland en bananenrepubliek.
# excuses en miljoenen voor alle klokkenluiders, die hun gevoel voor recht afgestraft zagen door een onrechtvaardige en criminele overheid.
En zo ben ik vast nog wel wat excuses vergeten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten