Screen Shot 2022 09 21 at 125146

-Michel Mulder- 'Het vertrouwen in de politiek'

Opiniejun 03 2023, 18:00
Het is - voor de bühne - zo ongeveer de grootste zorg van politiek Den Haag, waarom het vertrouwen in hun 'kwaliteiten' historisch dieptepunt op dieptepunt stapelt, en de spreekwoordelijke kloof zo ongeveer de lengte van de afsluitdijk begint te bereiken.
Ze zouden het na de openbaring van de toeslagenmisdaad allemaal anders gaan doen, meer open en transparant, met als grootste aanjager van dit nieuwe pad Wilders zijn heks Kaag die voortijdig op tafel stond te dansen om de overwinning van haar 'nieuwe bestuurscultuur.'
Maar wat is er nu eigenlijk van die transparantie, die openheid en die nieuwe bestuurscultuur terecht gekomen, na de val van Rutte III en de overwinningslambada van bezemberijdster Kaag?
Laten we gewoon wat feiten op een rijtje zetten:
1. Frankrijk hebben gestaan, dan was het al kosteloos door het volk verbouwd tot rokende ruïne." target="_self">Burger loopt met hoofd tegen de muur bij beroep op Wob.
2. Ministeries betaalden Volkskrant bijna ton voor te laat delen informatie.
3. Ministers weigeren sms-verkeer met Rutte prijs te geven vanwege eenheid kabinetsbeleid.
4. Ministerie van VWS blijft weigeren app-verkeer vrij te geven over mondkapjesdeal.
5. Teruggevonden sms'jes van Rutte geheim verklaard.
6. Blijft de rol van Maxima bij het World Economic Forum een kroongeheim?
7. Renske Leijten (SP) haalt vernietigend uit naar Van Huffelen wegens het negeren van aangenomen moties.
8. Vera Bergkamp (D66), restant van de oude bestuurscultuur.
Wie deze feiten - en dus geen complottheoriën - bekijkt, die ziet dat de politiek geen nieuwe - meer open - bestuurscultuur heeft geïnstalleerd, maar dat de oude, al tot op het bot corrupte cultuur nog een tandje of 6 is opgeschaald.
Volledig zwartgepakte wob/woo verzoeken. Gewiste smsjes en app-berichten. Staatsgeheimen van hier tot aan Tokyo en achterkamerdealtjes waarin de kamer volledig buitenspel gezet wordt zijn schering en inslag bij het Kaaginet Rutte IV, en een sollicitatie voor een plek in 'ons' parlement, is of je je cv opstuurt naar de Yakuza, de Camorra of de ndrangheta.
Politici verwonderen zich over de toenemende haat en bedreigingen t.o.v. politiek Den Haag, en geven daarmee blijk van hun volkomen wereldvreemde visie.
Wie dagelijks burgers bedriegt, bedreigt in hun bestaan en besteelt, die hoeft van dat volk uiteraard geen bosje rozen voor bewezen diensten te verwachten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Toppunt van de arrogantie, en de schijt aan het volk door politiek Den Haag is het nog snel doordrukken van twee zéér controversiële wetswijzigingen door de oude eerste kamer, waarbij zij zichzelf vrijwaren voor de sloop van het eigen pensioen, door lekker comfortabel en safe in het oude stelsel te blijven.
In plaats van de nieuwe bestuurscultuur, hadden Kaag en Rutte beter kunnen kiezen voor het gezegde: 'do as we say, not as we do.'
Zou het Binnenhof in Frankrijk hebben gestaan, dan was het al kosteloos door het volk verbouwd tot rokende ruïne.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten