Screen Shot 2022 10 19 at 142744

-Michel Mulder- Hoe krankzinnig is Sjoerd Sjoerdsma?

Opinienov 18 2022, 21:00
Er heerst nog steeds de angst dat een druk op die zo befaamde 'rode knop,' het grootste daadwerkelijke gevaar is dat onze wereld bedreigt.
Dat alzheimer-Joe op een van zijn vele, vele momenten van seniliteit denkt: gaga gaga, mooie rooie knop, ikke op drukke, en deze planeet daarna als een rijpe puist uitelkaar spat.
Het echte gevaar dat deze wereld bedreigt is echter niet alzheimer-Joe, of zelfs klimaatverandering, het is de datum 10 juli 1981, de dag waarop psychiatrisch patiënt Sjoerd Wiemer Sjoerdsma op het stratumseind uit zijn moeder werd gedropt.
Sjoerd, het prototype oorlogsophitser avant la lettre, vindt het niet genoeg dat hij op dagelijkse basis Vladimir Putin schoffeert of hij een boodschappenjongen is, hij verlegt nu ook zijn beledigings- en ophitsingstraject naar Xi Jinping, de baas van - in de ogen van Sjoerd  even nietige land als Rusland - communistisch China.
Maar uit wiens naam spreekt Sjoerdje eigenlijk, als hij het heeft over 'we' moeten Taiwan bewapenen?
Ik kan met zekerheid zeggen niet uit mijn naam, en ik kan met bijna even grote zekerheid ook zeggen niet uit naam van meer dan 17 miljoen Nederlanders.
Het is een ernstig onderbelicht feit dat er in ons parlement idioten zitten die dagelijks aansturen op een derde wereldoorlog, maar daarbij tranen met tuiten huilen - en de beschuldigde vinger naar FVD steken - over het leed van de Tweede Wereldoorlog.
Sjoerdsma is een grotere ophitsende demagoog dan Joseph Goebbels en Hanoi Hannah ooit waren, maar verkoopt zichzelf daarbij als de vredesbewaarder van onze democratie, onze vrijheid en onze veiligheid.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Als Nederlander wil ik met klem benadrukken dat deze psychopatische oorlogsophitser niet namens mij spreekt, of namens wie ik dan ook ken, Sjoerd Wiemer Sjoerdsma spreekt enkel namens zijn eigen enge sekte, en het even oorlogsophittende Kaaginet Rutte 4.
Het lijkt Sjoerdsma een prima plan om oorlog te zoeken met zowel Rusland als China, landen die niet als Sjoerdsma zelf keffende befteckeltjes zijn, maar indien tot het uiterste gedreven, de anabole neefjes van filmlegende Cujo.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten