download de dds app

Download onze App for Android én (of) voor iPhone!

Binnenlandaug 25 2022, 17:12
Het is tijd om het maar weer eens te herhalen. Sinds twee maanden heeft De Dagelijkse Standaard (DDS) een eigen app. Ja, echt waar. Op de app kun je alles lezen wat websitelezers ook te lezen krijgen, met dit verschil dat je de app makkelijk op je telefoon of tablet zet, en dan ook nog even notificaties krijgt (als je wilt) als er nieuwe artikelen verschijnen. Super handig, zeker bij brekend nieuws.
Bij De Dagelijkse Standaard doen we ons best om onze positie als grootste (libertarisch-) conservatieve website waar te maken. We werken elke dag om het laatste nieuws met u te delen, weigeren een blad voor onze mond te doen, staan altijd open voor bondgenootschappen met gelijkgestemden, bestrijden Big Tech én Big Government waar en wanneer we maar kunnen...
En proberen dat te doen op een manier die bij de moderne tijd past.
Jarenlang deden we dat gewoon op de ouderwetse manier: een website. Toen kwam daar een 'mobiele website' bij. En dit jaar hebben we een nog veel belangrijkere en grote stap gemaakt: onze eigen app is gelanceerd. Voor Android (in Google Play) en voor iOS (dus voor iPhone en iPad)
De app presteert geweldig. Bij de lancering stond de app een weeklang in de top 10 bij de categorie 'nieuws' in de AppStore. En ook nu staat de app steevast in de top 100 (boven dat ding van GeenStijl, zeg ik er even bij). De gemiddelde recensiescore is 4,9 sterren. Let wel, er zijn maximaal 5 sterren te vergeven.
Ook op Google Play doen we het prima. 'De Dagelijkse Standaard App' is daar duizenden malen gedownload en maar liefst 121 keer gerecenseerd. De gemiddelde score van een recensie aldaar? Ook 4,9 sterren. En ja, ook daar is 5 het maximale aantal sterren. 
Damn, we're good.
Dus doe jezelf (en ons) een plezier en download onze apps. En als je dat gedaan hebt, neem dan ook even de tijd om een recensie te schrijven. Hoe meer positieve recensies, hoe beter voor onze app, en dus voor ons. En dat betekent weer dat we meer, meer, meer mensen kunnen bereiken én dus beïnvloeden.
Alvast bedankt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten