shutterstock 2016343859

-Michel Mulder- 'Reptielen'

Opinieokt 20 2022, 19:00
Er is in Nederland momenteel nogal wat te doen rondom reptielen, oftewel het benoemen hiervan. Voor de meeste van ons zijn reptielen enkel bekend als 'bewoners' van terrariums, of als vakantieherinnering aan bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, waar de Hagedisjes vrolijk rondliepen.
Deze - voor sommige creepy - diertjes zijn nu het middelpunt van de politieke discussie geworden, omdat David Icke is uitgenodigd op de Dam en Baudet in een - overduidelijk geknipt - fragment zegt dat hij gelooft dat de mondiale puppetmasters reptielen zijn.
Het CIDI - dat nogal zéér selectief verontwaardigde centrum voor informatie en documentatie - verliest in de haast tot het verbieden van de vrijheid van meningsuiting, bijna haar keppeltje, en roept zelfs op tot een 'aliantie met Zuid-Afrika' om te komen tot een vuvuzela-concert tijdens de eventuele toespraak van Icke.
David Icke, wie is dat nu eigenlijk? Is de man gewoon gek, of dermate ingewijd in de materie genaamd wereldwijde corruptie, dat hij een gevaar is voor de heersende elite?
Ik doe geen uitspraken over Icke, simpelweg omdat ik de man niet ken, zijn werk niet gelezen heb en hij mij eigenlijk helemaal niet interesseert. Als je echter blijkbaar zó heftig op wat open zenuwen drukt, dat je als paria van de mensheid weggezet moet worden door de gehele mainstream media, dan moet er toch ergens een kern van waarheid zitten in je betoog. Is het spreekwoord tenslotte niet: waar rook is is vuur?
David Icke zou volgens het CIDI, en uiteraard de gehele linkse kerk een antisemiet zijn, en - wat uiteraard nog erger is - een holocaustontkenner.
Nou heb ik niet zijn boeken gelezen, zoals reeds gezegd, maar bij een speurtochtje op het internet kan ik nergens bewijs vinden van het holocaust ontkennen van meneer Icke.
Wat ik wél op diverse pagina's vind is het 'feit' dat David Icke 'flirt' met de holocaustontkenning.
Wat is dat dan precies, flirten met holocaustontkenning?
Vindt je dat thema dan een beetje sexy, waardoor je ermee wilt daten?
Ben je er nog niet zeker van of dat je juiste 'partner' is, en wil je er daarom iets meer van weten?
Wat is nou daadwerkelijk flirten met holocaustontkenning, dat dat jou het predicaat holocaustontkenner oplevert, want mij zegt het namelijk niets zodanig, dat ik kan zeggen dat deze man met 100% zekerheid de holocaust ontkent.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Wij maken ons in dit 'vrijheid van meningsuiting' land druk om het gebruik van het woord reptielen door 'complotdenkers' als Icke en Baudet, terwijl achter de schermen Ernst - Voldemort - Kuipers de wettelijke basis aan het creëren is voor een mens-dier-achtige freakshow, door het combineren van menselijke embryo's met varkens.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ik vind die realiteit vele malen zorgelijker, dan het wereldbeeld van ene David Icke - een man zonder macht, dit in tegenstelling tot onze Voldemort.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten