5540740235 a79c79d75c c

Strijd mee tegen de dictatoriale elite en het autoritaire mediakartel!

Politieksep 24 2022, 21:00
Bij De Dagelijkse Standaard vechten we al sinds februari 2009 tegen het mediakartel én het partijkartel. De strijd wordt, helaas, alleen maar belangrijker én zwaarder. Want de elite doet een keiharde gooi naar de alleenmacht. Steun ons daarom, en strijd zij aan zij met DDS!
De situatie in Nederland wordt steeds enger. Het mediakartel - waarvan de NPO het belangrijkste deel uitmaakt, maar zeker niet het enige deel - heeft Omroep ON! de oorlog verklaard; de enige omroep die uw en mijn stem serieus neemt, en die DDS ook met enige regelmaat aanhaalt in haar berichtgeving. 
Ondertussen zien we in de politiek dat de zittende macht gewoon een keiharde staatsgreep heeft gepleegd. Thierry Baudet wordt keihard de mond gesnoerd. Ja, de hypocrisie is stuitend. Maar wat er nu gebeurt in de Tweede Kamer gaat veel verder dan dat. Wat we zien is een poging van het partijkartel om álle échte oppositie eens en voor altijd de mond te snoeren; niet alleen in de pers, maar zelfs in het parlement zelf.
Bij De Dagelijkse Standaard strijden wij De Goede Strijd. Hoe intolerant en dictatoriaal het partijkartel en het mediakartel ook worden; wij blijven met rechte rug strijden voor ons land, onze geschiedenis, ons volk, onze welvaart.
Maar juist omdat het duidelijk is dat de elites nu écht totalitair gaan kunnen we die strijd alleen strijden met u aan onze zijde.
Steun ons daarom. Help ons. Steun ons maandelijks of eenmalig - wat maar het beste in uw budget past. Elke euro die u doneert gebruiken we om DDS groter en beter te maken. Dit jaar hebben we onze eigen app ontwikkeld, en de komende maanden willen we ook komen met internet tv. Maar dat kan alleen als ú er voor ons bent, als ú uw krachten met ons bundelt.
Zij aan zij kunnen we deze strijd misschien winnen. Nee, ik zeg niet dat we de strijd gáán winnen. Maar Nederland en, belangrijker, u, uw kinderen en mogelijk zelfs uw kleinkinderen zijn het waard om voor te vechten. Niet dan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten