shutterstock 2043107957

Hilarische vader reageert op andere ouder: 'Mijn dochter van 4 wil een jongen zijn, hoe reageer ik?'

Binnenlandsep 24 2022, 19:30
Stel. Je ziet een andere ouder zeggen dat ze zich zorgen maken over hun kind, omdat het kind aangeeft graag een andere gender te hebben. Alleen, het kind in kwestie is vier jaar oud. "Hoe serieus neem ik dit?" vraagt de ouder zich af.
Natuurlijk kun je dan boos worden op de ouder in kwestie. Zoiets is immers totaal geschift. Alleen als je knettergek bent neem je dat soort dingen serieus. Een kind van vier kan zoiets helemaal niet 'willen' of 'denken' of last hebben van 'genderdysforie' of hoe dat ook heet. Dat kind wil vandaag een jongen zijn, morgen een prinsesje, en overmorgen een dinosaurus.
Op Facebook was er een ouder die de best mogelijke reactie had.
"Die van mij wil een piraat zijn," aldus de vader, "ik heb morgen een afspraak bij de oogarts en maandag wordt zijn been vanaf de knie omlaag geamputeerd."

🇳🇱 'Mijn dochter van 4 wil een jongen zijn, hoe serieus moet ik dit nemen?' 'Die van mij wil een piraat zijn. Ik heb morgen een afspraak bij de oogarts en maandag wordt zijn been vanaf de knie omlaag geamputeerd.' 😂😂

Image
285
Reply
Dit is zo'n geweldige reactie omdat het aantoont hoe volstrekt krankjorem het is om dit soort uitspraken van kinderen serieus te nemen. Iedereen met kinderen weet dat ze om de haverklap roepen dat ze iets of iemand willen zijn; van een andere gender tot een piraat tot een dinosaurus tot een robot tot een prinses tot een kapitein tot een politieagent tot een vis. Alleen een totaal geschifte ouder reageert daar op serieuze wijze op.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Maar ja, we leven helaas in tijden waarin wat niet normaal is gezien wordt als wél normaal. Sterker nog, dat die zaken actief gepusht worden door de politiek én de leidende cultuur (MSM). Ouders worden dus gek gemáákt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten