pouwja21

Nicki Pouw-Verweij (JA21) bekritiseert Transgenderwet... maar gaat de echte discussie lafhartig uit de weg

Politieksep 10 2022, 14:29
Nicki Pouw-Verweij van JA21 mocht even langskomen bij NPO Radio 1 / podcast om daar over ditjes en datjes te praten. Eén van de onderwerpen waar ze het graag over wilde hebben: de transgenderwet en de doorgeslagen haat van Woke-deugers. Zij "schrikt" daarvan. Waarom? Als zij zo religieus is als ze pretendeert te zijn, dan moet ze duidelijk inzien dat dit al lang verworden is tot een strijd tussen goed en kwaad - dat Woke een ronduit demonische beweging is.
Nou, zei Verweij, onlangs stelde ze samen met Pieter Omtzigt wat "medische" vragen over de opkomende Transgenderwet die onder meer wil dat geboren mannen beschouwd worden als vrouwen omdat zij dat willen. Het wetsvoorstel maakt het makkelijker voor mensen (en kinderen?!) om over te stappen naar een andere 'gender,' en wil ook dat mannen vrouwen worden en andersom als zij verklaren dat ze zich zo voelen.
Hoe dan ook, toen ze daar wat vragen over stelde werd ze ineens keihard aangevallen op Twitter, aldus Verweij. En daar schrok ze van. Dat had ze niet zien aankomen. Want ze stelde heel 'normale' vragen. Dus jeetje, wat was ze van slag.
Vervolgens ging Verweij verder door correct uit te leggen dat de nieuwe wet een genderwijziging net zo gemakkelijk maakt als een adreswijziging. Die mensen zeggen dat ze 'vrouw' of 'man' zijn en hop, op magische wijze zijn ze dat dan ook voor de staat. Er is biologisch niets aan ze veranderd. Er is geen geslachtsoperatie geweest, er is geen hormoontherapie gaande. Het zijn letterlijk de mannen of vrouwen die het altijd waren, maar opeens moeten ze door de staat (en daarna ook door jou en mij, want beledingswetten) gezien worden als een lid van het andere geslacht gender.
Belachelijk en zelfs extreem duister. Vindt ook Verweij. Want vervolgens stipte ze aan dat dit natuurlijk een leugen is... maar daarna gaat ze snel over op zogenaamde "praktische bezwaren." Want dat zijn in de postmoderne wereld van het zieke progressivisme de enige "bezwaren" die mogelijk nog een beetje getolereerd worden. Dus concentreert Pouw-Verweij zich daarop. Daarop komt haar focus te liggen, hoegenaamd als heel religieuze, christelijke vrouw.
Maar wacht. Nee, Nicki, dat zijn helemaal niet de belangrijkste issues. Nee, het belangrijkste issue - in de politiek, in het leven - is De Waarheid. Als het duidelijk is dat een gestoorde beweging De Waarheid wil negeren en zelfs eist dat jij De Leugen omarmt, dan is dát het hoofdonderwerp. Dan is dát waar de strijd over gaat. En dan is dát waardoor je honderd procent zeker weet dat dit geen normale politieke strijd meer is, maar een clash tussen goed en kwaad, licht en duisternis, waarheid en leugen.
Een man die niet eens een geslachtsoperatie heeft ondergaan (want daar voorziet de nieuwe wet ook in!) maar vervolgens naar het gemeentehuis gaat en zich daar laat inschrijven als "vrouw," begaat een leugen. Fraude. Hij is geen vrouw. Hij heeft geen vagina, geen baarmoeder. Hij is een man. Hij "voelt" zich vrouw. Prima. Er zijn meer geestesziektes. Maar daar hoeven wij niet aan mee te doen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Sterker nog, als het van ons geëist wordt dat we die overduidelijke leugen niet alleen slikken, maar zelf ook propageren, dan weet je als religieus persoon dat je in een situatie terecht bent gekomen waarin de duisternis het licht wil verdringen. De leugen de waarheid.
Als Pouw-Verweij maar half zo religieus is als ze zelf zegt, dan ziet ze echt dat dit een spirituele strijd is... en heeft ze de moed om dat hardop te zeggen, en dáár de kernzaak van te maken. Zolang ze dat niet doet kan ik haar helaas weinig serieus nemen. Want blijkbaar is ze dan toch zo bang voor kritiek van de demonische krachten in onze maatschappij dat ze snel maar een blad voor de mond neemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten