FVD: 'Kinderen worden gehersenspoeld met Woke-propaganda. Steeds meer kinderen ondergaan een 'transitie'

FVD: 'Kinderen worden gehersenspoeld met Woke-propaganda. Steeds meer kinderen ondergaan een 'transitie'

Forum voor Democratie vindt het volstrekt onacceptabel dat het partijkartel het juridisch mogelijk wil maken voor kinderen om op jonge leeftijd een 'gendertransitie' te ondergaan. De wens van steeds meer kinderen om dat te doen is, zegt FVD, het gevolg van voortdurende Woke-propaganda waarmee zij geconfronteerd worden. "Dat het kartel dit juridisch wil faciliteren is bizar," stelt de partij.

Er zijn niet alleen steeds meer kinderen die opeens geloven dat ze "in het verkeerde lichaam geboren zijn," maar het partijkartel wil het ook nog eens juridisch mogelijk maken voor deze kids om een zogenaamde "gendertransitie" te ondergaan. Dit betekent dus dat, met behulp van hormonen, een jongetje er begint uit te zien als een meisje, en een meisje als een jongetje.

Experts zeggen tegen De Telegraaf dat ze dit bijzonder problematisch vinden. "Kwetsbare kinderen wordt aangepraat dat zij in het verkeerde lichaam zitten," zeggen die experts. Het is dus niet zo dat dit vanuit het kind zelf komt, ze worden er door een ander van overtuigd dat dit zo is; als ze tien jaar geleden waren opgegroeid was dit helemaal nooit opgekomen bij veel van deze kinderen.

Nu wil de wetgever (lees: het partijkartel) het makkelijker maken om gendertransities te ondergaan. Want de eis om vast te laten stellen door medische en/of psychologische experts dat het om een langdurige overtuiging gaat in het verkeerde lichaam te zitten komt te vervallen in een "nieuwe Nederlandse Transgenderwet."

FVD reageert 

Forum voor Democratie is het helemaal eens met deze experts. De partij is ervan overtuigd dat deze kinderen niet dat gevoel zelf hebben, maar dat ze zo vaak met "Woke-propaganda" geïndoctrineerd worden, dat ze allemaal dingen gaan geloven die eigenlijk helemaal niet waar zijn.

"Kinderen worden voortdurend gehersenspoeld met woke-propaganda," stelt FVD op Twitter. "Het logische gevolg: identiteitsproblemen. Steeds meer jongens en meisjes geloven dat ze een ‘gendertransitie’ moeten ondergaan en grijpen naar hormonen. Dat het kartel dit juridisch wil faciliteren is bizar."

FVD: 'Kinderen worden gehersenspoeld met Woke-propaganda. Steeds meer kinderen ondergaan een 'transitie'

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De vraag is nu: wanneer wordt het Twitteraccount van FVD geblokkeerd? Want als je tegenwoordig ook maar iets kritisch zegt over 'gendertransities' wordt je meteen overal afgegooid. Je gaat bijna denken dat er een diepere agenda achter zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties