Sigrid Kaag Minister van Financiën 9O1A6748

-Michel Mulder- 'Een Catshuis in het nauw maakt rare sprongen'

Opinieaug 18 2022, 13:55
Hallelujah praise the Lord, de blauw, wit, rode vlag mag in de top van het Catshuis gehesen worden, want Ali Rutte en zijn bende rovers gaan overleg plegen.
Dat dit (tob)overleg uiteraard even zinloos - en slechts voor de bühne - is als de stikstofgesprekken van VVD-dominee Remkes kan iedere Nederlanders op zijn vingers uittellen. Nou ja, iedereen behalve uiteraard de MSM en de nog resterende gelovigen in het Schwabinet Rutte IV. (in Romeinse cijfers omdat de kabinetten Rutte het equivalent zijn van de bacchanale heerschappij van Gaius Caligula)
Het is zo langzamerhand de modus operandi der onverschilligheid geworden: eerst de zooi volledig in het puin laten lopen, om daarna met veel bombarie een 'overleg' aan te kondigen waar niets uitkomt, behalve het 'wapenfeit' dat er een overleg is geweest... Zie hier 12 jaar Rutte.
De dictatuur van Rutte is voor dit land zo ongeveer een menu geworden van een kankergezwel, aangevuld met wat hart- en vaatziekten en afgeblust met wat dementie. Want vanuit welk perspectief je het ook bekijkt, de patiënt Nederland is onder 'leiderschap' van Rutte ten dode opgeschreven.
En dus mogen we ons gaan opmaken voor de volgende aflevering van de fabeltjeskrant waarin de geijkte dooddoeners weer voorkomen:
# wij voelen de pijn.
# wij zouden willen dat we iedereen konden helpen.
# er is gewoon geen geld.
# dat is voor een volgend Schwabinet.
# wij hebben er echt alles aan gedaan.
# ja, Oekraïne hé.
# Rusland is de boosdoener.
# Rusland is de boosdoener.
# Rusland is de boosdoener.
# Rusland is de boosdoener.
# Rusland is de boosdoener.
En het feit ligt er gewoon, dat ze het voor de geloofwaardigheid niet eens meer doen. Want er is zo onderhand niemand meer in dit land - zelfs binnen de Vereniging Van Delinquenten niet - die nog in het rechtstatelijke en democratische gehalte van Schwabinet IV gelooft.
Pak dus - zoals Hugochenko de Jonge - de popcorn en een kouwe klets erbij, en geniet van onze versie van Monty Python's Ministry of silly talks.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten